reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Doticzka i jak tam robiłaś ten teścik? Bo tak patrze i dziś 27 :szok:
Mam nadzieje, że między czasie wstrętna @ Cie nie dopadła i ll kreski sie pokażą... :-)
Odezwij sie bo ja tu stresówe przechodze ;-) :laugh2:

Dosia82 a co tam u Ciebie? Bo też nic sie nie odzywasz...:-(

reklama
Ataata test robiłam dzisiaj niestety I krecha :( ale @ nadal nie ma i się nie zapowiada narazie :O wiec może jest jeszcze jakaś nadzieja;) Pozdawiam cieplutko:)

witam wszystkie staraczki!!!
jeszcze 3 dni temu myslałam że już się udało, a tu niestety-kolejne rozczarowanko:-(ale nie poddaję się, staramy się z mężem od roku, koleżanki radzą żeby się wyluzować to wtedy się uda, ale jak tu się wyluzować i spokojnie czekać nie wiadomo jak długo????Ale nie traćmy nadzieji, moi rodzice starali się o mnie 10 lat!!! Mama miała 3 poronienia i ponoć niedorozwój macicy, a 28 lat temu medycyna nie była jeszcze tak do przodu.I co? udało się ! Byłam zdrowym bobaskiem! trzymam kciuki za wszystkie starające, będę tu często zaglądać bo gdy czytam Wasze wypowiedzi lżej mi na serduszku,że nie tylko ja mam takie problemy, pozdrawiam ciepło!!!:-)

mufka- moja mama miala tez niedorozwoj macicy i starala sie o mnie prawie 5 lat.... ale nie miala zadnego poronienia - przynajmniej nic mi nie mowila... trzeba sie wyluzowac,choc to jest potwornie trudne....

No i cóż... Niestety przyszła...:-( 26 lutego..... Czeka nas kolejny, długi miesiąc... Przede mną testy owulacyjne, przytulanko i nadzieja, że może tym razem się uda... Trzymam kciuki za wszystkie staraczki :tak:

buzi@k, dziękuję :-) Na razie odebrałam wyniki morfologii i są nie najlepsze. Do tego znowu mam wysokie OB - 25 (powinno do 12). Chociaż i tak spadło, bo jakiś miesiąc temu miałam 56. Najgorsze, że lekarze nie wiedzą od czego :-( Masz rację, że jedno szczęście już mam :-) A musze przyznać, że były marne szanse, na szczęście się udało :-)

Jestem pewna, że wkrótce wszystkie będziecie miały swoje małe cuda i największe skarby na świecie :-) Trzymam za Was wszystkie kciuki z całych sił. Na pewno się uda!

Kajunia, a jak Ty się czujesz? :-)

reklama
Do góry