reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witam wszystkie staraczki. Mam 35 lat. Mamy już dwie córeczki (8 i 6 lat), teraz rozpoczęliśmy starania o trzecie dziecko. Ciekawe jak długo to będzie trwało;-).
pozdrawiam:)

reklama
witajcie kochane,

ja również mam stwierdzony policystyczne jajniki, aktualnie biorę tabletki antykoncepcyjne w celu wyrównania poziomu hormonów, badania na prolaktyne FSH i LH miałam już robione 3 razy, z biegiem czasu niby są co raz lepsze. Lekarz stwierdził u mnie brak owulacji... A tak bardzo chcemy mieć dzidziusia...Czy któraś z was ma lub miała podobne dolegliwości?? Proszę powiedzcie mi coś więcej na ten temat...

Witam was znowu. Dziś mam 35 dzień cyklu a @ na razie brak, za to już cały tydzień boli mnie brzuch tak jakby @ miała za moment mnie odwiedzić. Tak bardzo chciałabym, żeby to była ciąża ale z drugiej strony znając moje ,,szczęście" to pewnie fałszywy alarm bo moje cykle trwają od 26 do 32 dni zazwyczaj, a ostatni trwał nawet 34 dni. Miałam zacząc starania od połowy marca, ale tak jakoś wyszło, że teraz z mężusiem myśleliśmy, że już dawno po dniach płodnych, raczej bardziej już spodziewałam się @ niż dni płodnych, i się już nie zabezpieczaliśmy. Po przytulankach zrobiłam test owulacyjny a tam pierwszego dnia dwie nie wyraźne krechy, drugiego dwie całkiem wyraźne. No i teraz cały czas mysle. Robilam wczoraj test wyszedł negatywny, ale do póki nie dostane @ będę mieć nadzieję, że będzie dzidziuś.

czesc wszystkim:)jestem szczesliwa mama niespelna dwuletniego szkraba i staramy sie z mezem o drugie.zobaczymy jesli szczescie dopisze to moze juz niedlugo:)pozdrawiam wszystkich

Dziewczyny,albo to zwykła, delikatna niestrawność, albo zafasolkowałam... Ależ bylibyśmy szczęśliwi, gdyby okazało się,że będziemy rodzicami:) nie chcę na razie nastawiać się na 100% powodzenie, ale wiecie jak to jest... delikatnie boląmnie oba jajniki,prawy bardziej promieniujedo środka brzucha. Wczoraj oglądałam Pierwszą Miłość i w pewnym momencie tak się jakoś dziwnie poczułam. Nigdy takiego czegoś nie czułam ( dole brzucha) Jak myślicie? testu na razie nie zrobię, bo nie mam czym dojechać do apteki:/ może jutro kupię, to sobie zrobię...;-)

My z mężem staramy sie o Groszka lub Fasolke od przeszło 3 lat :( Co miesiąc wydaje mi sie, że jestem w ciąży. Testy owulacyjne i ciążowe kupowałam już w ilościach hurtowych, bo jednego dnia potrafilam zrobic nawet 3 :( Teraz spóźnia mi się @ ale nie nastawiam się, że zaszliśmy w ciążę. Lepsze jest mile zaskoczenie niż kolejne rozczarowanie :( Gdzieś od tygodnia mam lekkie zawroty głowy, mdłości ale bez wymiotów i teraz od kilku dni odzywają się moje jajniki. Przy zblizającej się @ ból zawsze był nie do zniesienia, a teraz po prostu je czuję :/ Dzisiaj jeszcze dostałam lekkiej zgagi, ale tak czasami mam, nawet jak nie jestem w ciąży. Gdybym zaszła w ciążę... Mój mąz oszalałby z radości a ja razem z nim :)

wczoraj wieczorem i teraz miałam zgagę... ale to okropną. Rano wstałam miałam lekkie mdłości. Ogólnie takie zmiany nastroju mam, że szok... A może jednak to nie ciąża, tylko @ chce sobie przyjechać w odwiedziny?:/:crazy:

Witam Was kochane.Dolaczam sie do staraczek.O dzidzi staramy sie od grudnia 2009...jak na razie bez pozytywnych skutkow....ale.......cycki i sutki bola mnie tak ze sama sie dotknac nie moge,zgage mam codziennie,spie na stojaco tak od godziny 10-11(chociaz spie codziennie od 22 do 8) no i @ nie przychodzi juz 4 dzien,ze nie wspomne o tym ze przez ostatnie 3 dni bylam wsciekla jak osa i sama nie wiem na co........jeszcze troche i robie test.Trzymam za Was kciuki a Wy trzymajcie za mnie :-)))

Dziewczynki kochane........Dzis w nocy o 2:30 poszlam zrobic test bo obudzilam sie o 1 i nie moglam zasnac.Sikac strasznie mi sie chcialo..........zrobilam test a tu 2 kreseczki...........o 6:30 zrobilam drugi test i znow 2 kreseczki.....:-)))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Anusia27 serdecznie gratuluje i życzę zdrówka tobie i malutkiej fasolce.

Ewelincia172 i jak kupiłaś test, czy dalej czekasz w niepewności?

Balbi_nka dalej ci się spóźnia?

Ja niestety dostałam w niedziele wieczorem @ ale jakiejś skąpej no i dzisiaj już mi się skończyła. Zazwyczaj mam 7 dni, a przez pierwsze trzy dni zalewa mnie na potęgę. Znowu robiłam test i też negatywny, więc w ciąży raczej nie jestem pewnie coś mi się pokręciło z hormonami i będę musiała odwiedzić lekarza jak taka sama sytuacja powtórzy się za miesiąc.

Do góry