reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez sie dopisuje wlasnie konczymy pierwszy cykl staranek. trzymajcie kciuki
Ewelina125
Fanka BB :)
witajcie
Dopisuje się do listy staraczek. Staramy się już 3 lata. Właśnie jestem po invitro, dlatego bardziej udzielam się na wątku - kto po in vitro. Pozdrowionka i powodzenia
Dopisuje się do listy staraczek. Staramy się już 3 lata. Właśnie jestem po invitro, dlatego bardziej udzielam się na wątku - kto po in vitro. Pozdrowionka i powodzenia
lunatyczka
Zaciekawiona BB
Ja również dołączam się do staraczek. My staramy się od 6 miesięcy, ale po 4 miesiącach okazało się że mam za wysoką prolaktyne, teraz została unormowana i po leczeniu to jest nasz pierwszy cykl starań. Trzymam kciuki za siebie i wszystkie staraczki!!
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Witam i również dołączam do staraczek 2010 mam nadzieję, że jeszcze w tym roku będę mamusią w tamtym roku straciliśmy swoje maleństwo ale nie poddamy się i znów zaczynamy czekam teraz na @ która ma nadejść w niedzielę i do dzieła za nas wszystkie trzymam kciuki
majusia221
Cześć jestem nowa na forum i też dołączam się do szaraczek. Mam już 2,5 letnią córeczkę i bardzo bym chciała, żeby miała rodzeństwo. Zaczynam starania w marcu, chociaż trochę się boję, przed pierwszą ciążą miałam bardzo wysoki poziom prolaktyny, ale udało się za pierwszym razem i bez żadnego wczesniejszego leczenia, mam cichutką nadzieję, że tym razem też tak będzie, chociaż wiem, że teraz prolaktyna też jest wysoka.
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Majusia ja również chciałabym by udało mi się za pierwszym razem mam taką cichą nadzieję, że tak będzie. A wspomagasz się czymś?? bierzesz kwas foliowy?
Takie tu pustki coś...
Takie tu pustki coś...
majusia221
Patrycjaa będę trzymała za ciebie kciuki, żeby udało ci się za pierwszym razem zafasolkowac. Ja od stycznia biorę kwas foliowy i zakupiłam na allegro testy owulacyjne bo jakoś ostatnio mam problem z określeniem kiedy mam dni płodne.
reklama
Podziel się: