reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Hej !! I my sie staramy
Jestem na forum mamusiek z lipca bo juz mamy jednego bobaska,ale staramy sie o jeszcze jedno...mam nadzieje ze mnie do siebie przyjmiecie
Jestem na forum mamusiek z lipca bo juz mamy jednego bobaska,ale staramy sie o jeszcze jedno...mam nadzieje ze mnie do siebie przyjmiecie
bezimiennaS
Mama Wiktorka :)
tez mysle, ze staraczki 2010 to dobry pomysl
Witam
Jestem tutaj nowa i jeszcze do końca nie wiem gdzie pasuję czy do staraczek czy już nie co prawda lekarz jeszcze nie potwierdzil ciąży, ale okres się spóźnia już parę dni, czego nigdy nie robił...no i byly trzy testy-tak dla pewności)- pozytywne (niestety z jasnymi drugimi kreseczkami) i HCG na poziomie 130, do lekarza ide za 2 tygodnie i trzymam kciuki, że bedzie dobrze staramy się z mężem od 6 miesięcy...
Jestem tutaj nowa i jeszcze do końca nie wiem gdzie pasuję czy do staraczek czy już nie co prawda lekarz jeszcze nie potwierdzil ciąży, ale okres się spóźnia już parę dni, czego nigdy nie robił...no i byly trzy testy-tak dla pewności)- pozytywne (niestety z jasnymi drugimi kreseczkami) i HCG na poziomie 130, do lekarza ide za 2 tygodnie i trzymam kciuki, że bedzie dobrze staramy się z mężem od 6 miesięcy...
reklama
Wiem, że to nie najlepsze miejsce na to pytanie, ale wiedzę że większośc z Was poradziła sobie z wklejeniem na forum suwaczków. Dziewczynki czy możecie dac mi wskazówki jak to zrobic??? Męczę się już kilka dni i w ogóle nie widzę miejsca na niego przeznaczonego. Byłabym Wam bardzo wdzięczna
O udało się... Teraz muszę pomyśleć jak wkleić jeszcze dwa
O udało się... Teraz muszę pomyśleć jak wkleić jeszcze dwa
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: