reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
I ja przyłączam się do staraczek. To będzie nasz już chyba 22 cykl, więc to już trochę czasu... Mam nadzieję,że niedługo ujżymy te 2 krechy na teście. Pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostałe staraczki

Hej!! Prośba do moderatorów - może przydało by się zrobić nowy temat i go przykleić - Staraczki 2010?? Ja bym się chętnie do takiego wątku zapisała ;) i było by bardziej przejrzyście ;)

Witam
Jestem tutaj nowa i jeszcze do końca nie wiem gdzie pasuję czy do staraczek czy już nie:) co prawda lekarz jeszcze nie potwierdzil ciąży, ale okres się spóźnia już parę dni, czego nigdy nie robił...no i byly trzy testy-tak dla pewności:))- pozytywne (niestety z jasnymi drugimi kreseczkami) i HCG na poziomie 130, do lekarza ide za 2 tygodnie i trzymam kciuki, że bedzie dobrze:) :-D staramy się z mężem od 6 miesięcy...

hej... jestem nową forumką :)...i również dołączam do staraczek...Mamy niespełna dwuletniego synka i czas najwyższy na rodzeństwo dla niego :)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem, że to nie najlepsze miejsce na to pytanie, ale wiedzę że większośc z Was poradziła sobie z wklejeniem na forum suwaczków. Dziewczynki czy możecie dac mi wskazówki jak to zrobic??? Męczę się już kilka dni i w ogóle nie widzę miejsca na niego przeznaczonego. Byłabym Wam bardzo wdzięczna :tak::-D

O udało się... Teraz muszę pomyśleć jak wkleić jeszcze dwa :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry