reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witam Was wszystkie staraczki:-)! U mnie juz po @ i zaczynamy z M starania:-), mam nadzieje ze sie w tym cyklu uda, byłby piękny prezent na Świeta Bożego Narodzenia;-)!

Maxymka ciesze sie że pechęrz dał Ci odpocząć i że juz jest wszystko wporządku:-).

P.S. Trzymam kciuki za Was kochane staraczki:-)

reklama
Witam Was wszystkie staraczki:-)! U mnie juz po @ i zaczynamy z M starania:-), mam nadzieje ze sie w tym cyklu uda, byłby piękny prezent na Świeta Bożego Narodzenia;-)!

Maxymka ciesze sie że pechęrz dał Ci odpocząć i że juz jest wszystko wporządku:-).

P.S. Trzymam kciuki za Was kochane staraczki:-)

no to owocnych staranek moja droga,taaki przenet to kazdy by chyba chcial dostac:-)
ja niestety czekam do nastepnego cyklu, moj pecherz tal latwo nie odpuszcza, przyplatala sie bakteria i teraz musze z nia walczyc no ale do nastepnego cyklu jeszcze ze dwa tygodnie wiec mijemy nadzieje ze bede juz okazem zrdowia:-)
pozdrawiam wszystkie staraczki, no i co wy tak cicho dzeiwczyny siedzicie!!!

no to owocnych staranek moja droga,taaki przenet to kazdy by chyba chcial dostac:-)
ja niestety czekam do nastepnego cyklu, moj pecherz tal latwo nie odpuszcza, przyplatala sie bakteria i teraz musze z nia walczyc no ale do nastepnego cyklu jeszcze ze dwa tygodnie wiec mijemy nadzieje ze bede juz okazem zrdowia:-)
pozdrawiam wszystkie staraczki, no i co wy tak cicho dzeiwczyny siedzicie!!!

Oj maxymka musiałam cos przeoczyc z tym Twoim pęcherzem:-(, ale ciesze sie powoli wracasz do zdrowia:tak:
Ja za siebie sama trzymam kciuki jak narazie szalejemy z M:tak:

Pozdrwiam Was wszystkie staraczki i trzymam kciuki:-)

Witam Was wszystkie kochane staraczki:-)
Strasznie pusto sie zrobiło na tym forum:-(, piszcie kochane co u Was:tak:!!

Maxymka- co słychać u Ciebie??

Pozdrawiam

Witam Was wszystkie kochane staraczki:-)
Strasznie pusto sie zrobiło na tym forum:-(, piszcie kochane co u Was:tak:!!

Maxymka- co słychać u Ciebie??

Pozdrawiam

witaj moja Droga,
no faktycznie cos ucichloo tutaj...czekmay na wiesci od swierzych staraczek!!!
ja wciaz na atybiotyku na pecherz i odliczam dni do nastpengo cyklu zeby kurcze juz wyzdrowiec i znowu sie moc starac...a Ty jak tam??bedziesz miala nisepodzianke na mikolaja??:-)

Hej:-)

Maxymka, bardzo bym chciała tą niespodzianke na Mikołaja, ale wątpie:-(, @ dopiero pod koniec listopada więc żyje w niepewności, no i można jeszcze zafasolkować:-).
Wczoraj znowu dowiedziałam się, że w ciąży jest kuzyna żona- brali ślub po nas prawie rok czasu- cieszę się ich szcześciem,ale z drugiej strony przykro mi że to znowu nie ja:-(- dobrze że jest M i potrafi pociszeyć:tak:!
Maxymka trzymam kciuki, zreszta jak za każdą która chce zostać mamusią:tak:

Pozdrawiam

Hej:-)

Maxymka, bardzo bym chciała tą niespodzianke na Mikołaja, ale wątpie:-(, @ dopiero pod koniec listopada więc żyje w niepewności, no i można jeszcze zafasolkować:-).
Wczoraj znowu dowiedziałam się, że w ciąży jest kuzyna żona- brali ślub po nas prawie rok czasu- cieszę się ich szcześciem,ale z drugiej strony przykro mi że to znowu nie ja:-(- dobrze że jest M i potrafi pociszeyć:tak:!
Maxymka trzymam kciuki, zreszta jak za każdą która chce zostać mamusią:tak:

Pozdrawiam

dzien doberek z samego rana,
ja jzu w pracy ale dopiero na rozbiegu wiec tu wpadam co by milo zaczac dzien.kurcze jak ja cie dobrze rozumiem moja droga z tymi dziecmi w rodzinie...mojego meza siostra miesiac temu rodzila coreczke,niedlugo chrzest i mimo ze naprawde sie ciesze, a mala jest sliczna to w sercu az zakluje cos czasem...eh...no nic to trzeba sie uprzec i robic swoje:-)a Ty masz ejszcze szanse w tym cyklu jak rozumiem wiec uszy do gory i do pracy:-)
pozdrowiam i milego dnia,buziolee

Witam;-), Maxymka chybe we dwie juz zostałyśmy na tym forum, czyżby już wszystkie szczęściary zafasolkowały??
No szansa jest zawsze, są takie przypadki i w takich momentach koleżanki zachosziły w ciąże że aż trudno uwierzyć.
No tak z tymi dziećmi jak mówisz człowiek sie cieszy ale żal w serduszku mały jest. U Ciebie tylko siostra M, a u mnie siostra, kuzynka, koleżanka i bratowa M.:-( Ale ciesze się że mają takie śliczne dzieci no i zawsze jestem juz mama chrzestną ślicznej Lenki:tak:. No ale tak jak mówisz kochana głowa do góry i trzeba robić swoje;-)

Buziaki i kolorowych snooooffffff:-)

Hej kochane staraczki, strasznie pusto na tym forum:-(!
Ale za to ja nadrabiam:tak:, a wiec za okolo tydzien powinnam dostać @, jednak zamiast napuchnietych piersi, mam duży ból brzucha:-(, nie wiem co to jest bo poraz pierwszy w moim życiu taki ból u mnie występuje. Dopiero w poniedziałek wybieram sie do gina, chyba ze objaw ustąpi.
Maxymka co u Ciebie??
I co u was staraczki??
Pozdrawiam :tak:

reklama
witam
jestem nowa na tym forum
staramy sie z mezem o drugie dzieciatko, mam nadzieje w wkrotce dowiem sie ze znow bede mamusia. Dzis bylam robic badanie GCG beta, jutro wynik i wszystko bedzie jasne...

Do góry