reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

missiiss a może to wszystko przez podświadomość. Może tak bardzo chcesz tej ciąży, że @ się zatrzymała. Ja kiedyś tak miałam ale zrobiłam test wyszedł negatywnie i jak się odstresowałam to na drugi dzień przyszła @.
Może idź jednak na tą bete, po co się niepotrzebnie stresować :happy:

reklama
misinka chetnie bym poszla ale kurcze musze czekac na wyplate bo kasy nie mam juz w poniedzialek powinnam dostac na konto.... ale jak uda mi sie to jutro pojde sie zarejestrowac do ginekologa jesli bedzi eprzyjmowal jutro to sie okaze tak czy siak a jesli nie to usze poczekac do wtoku niestety no chyba ze okres przyjdzie w weekend... lub do czasu bedty....

dzisiaj mialam duzo stresu i nerwow w pracy... poprostu mam dosc....
mozliwe ze ze stresu i nerwow nie moge dostac tego okresu no ale nie wiem nie potraffie sie wyluzowac....

zuzia83 witamy serdecznie i jak najbardziej myśle że kobitka zajmujaca sie wpisywaniem napewno zapisze do listy :):tak:

dopiero sie zaczynacie starac czy juz jakis czas to trwa?? i oczywiscie zyczymy szybkiego zafasolkowania :) ;-) pozdrawiam ;-):-)

ja wlasnie wczoraj zdecydowalam ze bete zrobie w poniedzialek dopiero ale jak mi temperatura skoczy bo kurka narazie jest niska dzisija nawet 36, 25 ... no ale nic dotarło właśnie wczoraj do mnie ze w ciazy nie jestem i juz sie oswoiłam z tym wiec jak @ nie przyjdzzie to spadam do doktorka znow pewnie jesc luteine.... ale do gina dopiero w poniedzialek badz w czwartek... pozdrawiam :tak:

Friead witamy :-)

Cześć dziewczyny chciałam dołączyć do listy staraczek. Staramy się z mężem już od prawie roku!

Ostatnia edycja:
OluPM - listę staraczek prowadziłą kiedyś Niunia ale chciała zrezygnowac i prosiła by ktoś przejął. Ponieważ nikt się nie zgłosił to tak została nie aktualizowana - teraz zrobiłąś to Ty więc chyba obowiązek prowadzenia spada na Ciebie;-)

ihihi...Andziu kochana ja tą listę już kilka stron wcześniej zauktualizowałam ale myślałam że poprostu ktoś kto chce się dodać to poprotu kopiuje listę i się dopisuje...:) nie wiedziałam że to jedna osoba ma regularnie prowadzić :)

reklama
Do góry