reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

zajączku zadnych badan nie robilam... ale jak w czerwcu sie nie uda to moj przyszly mezuniu (slub juz 14.08.2009 :-) )powiedzial ze pojdziemy do giniatry i zobaczymy co powie.... no okresu jeszcze nie mam ... to juz 3 dzien jak sie gadzina spoznia.... ale czy to mozliwe ze tescior nie wykryl ?? chyba ze owu mialam jakos pod koniec cyklu... moja znajoma zaciazyla 4 dni przed spodziewana miesiaczka.... wiec moze to mozliwe i u mnie.... eh kurka znow sobie nadzieje robie, musze sie czyms zajac zeby nie myslec za duzo.... wczoraj z tego zamartwiania sie z narzeczonym poklocilam ciutke i sama zla na siebie byllam.... bo on tez kurka zamiasta krzyczen na mnie i sie zloscic ze mam taki a nie inaki humor i ze mi źle, powinien przytulic porozmawiac... ehhh no coz chyba czasem tez ze mna sie wytrzymac nie da....

pozdrawiam kobitki i milego dzionka zycze ;-)

reklama
Mississ gratuluje na początek (ja tez chciałam ślub w sierpniu) :)
Jeśli chodzi o testy to fakt - może od razu nie wykazać... może zrob badanie beta HCG krwi i wtedy będziesz wiedziała. Jeśli badanie niestety nie wykaże ciąży idź do gina ...

no juz sie doczekac nie moge slub :) w sumie to bede miala dwa sluby bo teraz cywilny a za rok koscielny :) trzeba pozbierac na duze wesele .... :-)

wiesz co mnie tylko niepokoi... w sumie to nie ze niepokoi ale kurcze moj sluz ciagle przypomina owulacyjny jest pomieszany z mlecznym i taki wlasnie jest mleczno przezroczysty i sie ciągnie... jak mnie pamiec nie myli przed okresem raczej byl bialy albo w ogole go nie bylo.... szyjke sobie badalam paluchami to raczej mieciutka a po czytaniu o objawach ciazy poprostu juz nie wiem co jest objawem a co nie wiec moze poprostu poczekam na @ i sie okaze... i kurde od wczoraj mam.... no nie moge sie wyproznic az mnie to denerwuje bo zawsze 2 razy dziennie minimum.... eh moze to ze stresu..... poczekam i bede sie modlic zeby do 10 c@ nie przypałętała się ... :) dobrze tak porozmawiac z kimś kurcze bo odkąt sie przeprowadzilam tutaj czyli juz pol roku to oprocz osob w pracy gdzie pracuje z samymi mezczyznami na dziale nie mam nikogo a jak mysle o tym ze zaczne mowic do mojego ze moze test nie wykryl to znow mnie zacznie przekonywac ze skoro test nic nie pokazal to @ bedzie tylko trzeba czekac na niego.... juz sie uspokoilam troche i sie nie napalam ze moge byc w ciazy ale malutki plomien nadzieii sie pali w sercu .... :) i dlatego dziekuje :) super ze to forum jest :) :tak:

agnieszka677 my staramy się od września ale nie zabezpieczamy się już jakieś prawie półtora roku :sorry:
missiiss1301 może jednak się udało :happy2: Ja też czasem to tak się nakręcałam, że sama sobie wymyślałam objawy i niby je znajdywałam u siebie...:baffled:

no juz sie doczekac nie moge slub :) w sumie to bede miala dwa sluby bo teraz cywilny a za rok koscielny :) trzeba pozbierac na duze wesele .... :-)
wiesz co mnie tylko niepokoi... w sumie to nie ze niepokoi ale kurcze moj sluz ciagle przypomina owulacyjny jest pomieszany z mlecznym i taki wlasnie jest mleczno przezroczysty i sie ciągnie... jak mnie pamiec nie myli przed okresem raczej byl bialy albo w ogole go nie bylo.... szyjke sobie badalam paluchami to raczej mieciutka a po czytaniu o objawach ciazy poprostu juz nie wiem co jest objawem a co nie wiec moze poprostu poczekam na @ i sie okaze... i kurde od wczoraj mam.... no nie moge sie wyproznic az mnie to denerwuje bo zawsze 2 razy dziennie minimum.... eh moze to ze stresu..... poczekam i bede sie modlic zeby do 10 c@ nie przypałętała się ... :) dobrze tak porozmawiac z kimś kurcze bo odkąt sie przeprowadzilam tutaj czyli juz pol roku to oprocz osob w pracy gdzie pracuje z samymi mezczyznami na dziale nie mam nikogo a jak mysle o tym ze zaczne mowic do mojego ze moze test nie wykryl to znow mnie zacznie przekonywac ze skoro test nic nie pokazal to @ bedzie tylko trzeba czekac na niego.... juz sie uspokoilam troche i sie nie napalam ze moge byc w ciazy ale malutki plomien nadzieii sie pali w sercu .... :) i dlatego dziekuje :) super ze to forum jest :) :tak:
Mississ...Z tego co mówią dziewczyny, to każda może miec inne objawy. Nawet moja przyjaciółka, która jest właśnie na poczatku drugiej ciąży mówi że jest zupełnie inaczej. tak jak w pierwszej zamiast piersi bolały ja bardzo sutki, tak teraz zupewłnie nic. WIele razy czytałam ze dziewczyny maja własnie taki mętny śluz i to w duzych ilościach...a ona mówiła że miała zupełnie sucho:baffled::baffled::baffled: Jedynym ocjawem u niej był....brak @:-) WIęc chyba najrozsądniej jest poczekać. Przynajmniej do dnia @... Nadzieja zawsze jest... Ja nawet wtedy kiedy logika mi mówi że nie dało rady, marzę sobie że jednak...Ale jak przychodzi to jestem rozczarowana:-(
Trzymam za Ciebie mocno kciuki:-)

nie wiem jak narazie brzuch mnie nie boli i nic nie wskazuje na to ze @ przyjdzie dzisiaj ale kto wie zdecydowalam ze poczekam do wtorku i pojde rano :) moze jajka nie zniose :)

agnieszka ja sie staram 3 miesiace ...

czesc dziewczynki :-( dla mnie chyba juz nadzieii nie ma :( zrobilam dzisiaj rano znow testa.... po 2 dniach od tamtych i i tak nic nie wyszlo.... ehhh chyba mam cos tam w brzuchu zrypane.... @ nie ma, ciąży nie ma.... nic mnie nie boli i trafia mnie powoli .... :-( ehhh... chyba musze sie wybrac do lekarza

reklama
Kobito... wybierz się na betkę.. Będziesz wiedziała co i jak!! Jeśli bedzie niestety negatywna udaj się do lekarza.. Trzymam kciuki:D:D

Do góry