reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Witam dziewczynki
smile.gif
czasem Was czytam ale jakoś nie miałam weny do pisania.
Z mężem staramy się o dzidzię już ponad rok (choć zamieszkaliśmy razem dopiero po ślubie i można powiedzieć, że takie całkiem usilne starania zaczęły się właśnie wtedy).
W tamtym tygodniu postanowiłam iść do lekarza. Zbadał mnie, zrobił USG i powiedział, że u mnie wszystko wygląda dobrze. Znalazł też pęcherzyk więc w te dni była intensywna praca wieczorami
smile.gif
a i zlecił mężowi badania nasienia.

Ja już chyba nie daje rady psychicznie, ciągle o tym myślę...

misinka mam nadzieje ze wszystko ok jest i ze szybciutko skoczysz i dołaczysz juz do brzuszkowych... :) ja nie wiem ... dzisiaj żle sie czuje od wczoraj wieczora po winie mnie muli troszke ale to pewnie jakies zatrucie.... dzisiaj bylo mi strasznie gorąco, i bolaly mnie jajniki na zmiane ... a cioci jak nie ma tak nie ma ale jeszcze tydzien jej dam

Witam wszystkie staraczki,
My z mężem również ostatnio "obchodziliśmy" roczną rocznicę starań o dzidzię. Ostatnio nawet zablysla nadzieja po tygodniowym opóźnieniu @, lecz tak szybko jak zablysla tak szybko zgasla. I pozostala szara rzeczywistość...
Najgorsze jest to że już momentami zaczynam świrować i tracić na dzieję a to już niedobrze...
Pozdrawiam Was, mam nadzieję, że u was lepsze wieści

zajaczku zrobilam wczoraj wieczorem i test negatywny, ale zrobilam dzisiaj rano drugi i tez d....pa :( nawet cienia nadzieii nie bylo .... ehhhh to lece 4 miesiac moze sie w koncu uda....

missiiss1301 dobrze by było jakbym tam szybko dołączyła ale jakoś w to wątpie:sorry:
Chciałabym coś napisać na pocieszenie ale wiem jak ja się w takiej sytuacji czuję więc nic nie będę pisać <przytul>

agges nam też już niewiele brakuje do roku :( ehhh takie to życie głupie i niesprawiedliwe...

reklama
Witam wszystkie staraczki,
My z mężem również ostatnio "obchodziliśmy" roczną rocznicę starań o dzidzię. Ostatnio nawet zablysla nadzieja po tygodniowym opóźnieniu @, lecz tak szybko jak zablysla tak szybko zgasla. I pozostala szara rzeczywistość...
Najgorsze jest to że już momentami zaczynam świrować i tracić na dzieję a to już niedobrze...
zajaczku zrobilam wczoraj wieczorem i test negatywny, ale zrobilam dzisiaj rano drugi i tez d....pa :( nawet cienia nadzieii nie bylo .... ehhhh to lece 4 miesiac moze sie w koncu uda....
Agees, Missiiss... Kobitki, robiłyście już jakieś badania, czy na razie po prostu próbujecie??
Mississ... pamiętaj @ nie ma - nadzieja jest:-)

Do góry