reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
dziewczyny nie wiecie czy na forum jest moze taki temacik jak opisuja dziewczyny swoje pierwsze zauważalne objawy?? wiem ze kazda kobieta moze miec inne ale tak zawsze warto posluchac :)

ja już się staram 3 miesiac prawie i pojawiło sie u mnie duzo białej wydzieliny i nie wiem czy mam sie martwic czy kurka to jakas infekcja czy moze dzidzia.... do konca mojego cyklu brakuje mi tygodnia....po luteinie całym opakowanu wczesniej dostalam okres i nie wiem czy ona mogla miec wplyw na wczesnoejsza owulacje.... zrobilam dzisiaj test ale nic nie wykazal... mial niby minimalny zarys ale jak ostatnio mi zrobil psikusa tak teraz nie dam se nabrac... pocekam jeszcze tydzien i zrobie kolejny jak okres nie przyjdzie.... co o tym myślicie??

pozdrawiam i bardzo mocno trzymam kciuki za was wszystie:) żeby całe nasze grono szybko zafasolkowało :):-)

dziewczyny nie wiecie czy na forum jest moze taki temacik jak opisuja dziewczyny swoje pierwsze zauważalne objawy?? wiem ze kazda kobieta moze miec inne ale tak zawsze warto posluchac :)
pozdrawiam i bardzo mocno trzymam kciuki za was wszystie:) żeby całe nasze grono szybko zafasolkowało :):-)
Witaj,
jest temat "kiedy i jakie pierwsze objawy" poczytaj sobie:-)
I wstrzymaj się z testami do dnia @:-)
Trzymam Kciuki:-)

zajączek81 dziekuje za odpowiedz poczytam sobie kurcze albo juz z checi dzieciaczka mam schizy i wydaje mi sie ze to moze byc ciaza albo nie wiem... :) w koncu bym chciala zeby przyszedl ten dzień :) jak każda z nas :-) no nic trzeba iść dalej się starać :p ;) pozdrowionka

Moja Bratowa z Bratem też starają się o Dzidziulka już ok.5 lat i niestety na razie bez zmian. Przykro się robi gdy widzę jak oni przyglądają się moim maluchom jak się bawią, a sami tyle już czekają... Pozdrawiam Was wszystkie i życzę z całego serca pięknych, zdrowych Dzidziulków :tak:

misinka87 witamy cieplutko :-) ile sie juz staracie o dzidzie?? mam nadzieje ze krotko i ze szybko przyjdzie dzien w ktorym zobaczysz dwie kreseczki tak jak zycze tego kazdej z nas :);-) u mnie dzisiaj miala sie pojawic ciocia narazie glucho wszedzie cicho wszędzie... piersi troche pobolewaja ale tylko gdy dotykam mocniej i sluz mam taki jakis ciągliwy jaki mialam w polowie cyklu.... sluz utrzymuje mi sie od 3 dni wczesniej bylo duzo bialego duzo duzo.... potem zamienil sie w ciagliwy znow jakbym miala miec znow owu.... no iczekam z takim na ciocie.... zobaczymy co bedzie....

reklama
Do góry