reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Zajączek81 dziękuje Ci bardzo mam nadzieję że nedługo mi się uda, musi się udac!!!! Ja Tobie też tego życzę i wszystkim dziewuszkom które tu piszą:tak:
no na pewno!!!!! spokojnie wiesz ja to troche tak mialam ze jak mialam dni plodne to mnie tak brzuch bolal ze moj mezus nie mogl sie do mnie zblizac!!!! dopiero niedawno to do mnie dotarlo.... jakas taka malo spostrzegwacza jestem heehhh :-) wiec sobie tlumacze ze moze dlatego. a poza tym kochana polecam testy owulacyjne mozna kupic na allegro za grosze wtedy musi sie udac no bo jak inaczej wtedy to pewniak. tyle ze ja w tym miesiacu szanse stracilam.... tak zestresowalam mojego pana ze nici z tego. jednak facet musi byc nieswiadomy bo tak to roznie moze byc!!! damy rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam

reklama
no na pewno!!!!! spokojnie wiesz ja to troche tak mialam ze jak mialam dni plodne to mnie tak brzuch bolal ze moj mezus nie mogl sie do mnie zblizac!!!! dopiero niedawno to do mnie dotarlo.... jakas taka malo spostrzegwacza jestem heehhh :-) wiec sobie tlumacze ze moze dlatego. a poza tym kochana polecam testy owulacyjne mozna kupic na allegro za grosze wtedy musi sie udac no bo jak inaczej wtedy to pewniak. tyle ze ja w tym miesiacu szanse stracilam.... tak zestresowalam mojego pana ze nici z tego. jednak facet musi byc nieswiadomy bo tak to roznie moze byc!!! damy rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
No właśnie zastanawiam się nad tymi testemi owu, mimo że mniej więcej wiem kiedy jestem płodna, no ale dla pewności zawsze można sprawdzic :tak: Tylko boję się, że jak bedziemy się przytulac w dni płodne które wskaże test i nic nie wyjdzie to załamie się na maxa bo wtedy będę wiedziała na 100% że jest z nami coś nie tak. A teraz łudzę się że to tylko przypadek....:sorry2:

Drogie staraczki, musze wam napisac ze ja rowniez bardzo chcialam zajsc w ciaze, kupilam pelno testow, nawet taki drogi na sline. Mierzylam z miesiaca na miesiac i mimo tych pozytywnych testow to nic nie wychodzilo. W koncu powiedzielismy sobie ze dajemy spokuj z tymi testami i bedziemy to robic wtedy kiedy nam ochota przyjdzie. I wiecie co ... poskutkowalo bo jestem w 12 tygodniu ciazy. Z testami staralismy sie 6 mesiecy, a po 1 miesiacu bez wypatrywania dni plodnych udalo sie! Wiem ze to trudne, ale postarajcie sie bardzo nie koncentrowac na dniach wyliczonych z kalendarzyka, i testach tylko dajcie sobie troche luzu a na pewno bedziecie za niedlugo w ciazy :o)

Zycze powodzenia ;-)

Zgadzam się z Kingula82. Z własnego doświadczenia wiem, że oczekiwanie z miesiąca na miesiąc na dni płodne, robienie testów owulacyjnych itp. dodatkowo stresuje! W moim przypadku tak właśnie było, aż w końcu "rzuciliśmy" z mężem na luz i udało się!! Ciąża była....niestety niedonoszona, ale to już inny temat. Nadal się staramy :) I nie tracimy wiary "DUM SPIRO SPERO". Pozdrawiam

Witajcie :)
Zapisuję się na listę staraczek 2009 :) Co prawda staramy się z mężem krótko, bo to dopiero pierwszy cykl, w którym próbowaliśmy, ale chętnie się tutaj rozgoszczę. Prawie rok temu straciłam ciążę, ale mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze.
Pozdrawiam wszystkie starające się :)

ASIA

Drogie staraczki, musze wam napisac ze ja rowniez bardzo chcialam zajsc w ciaze, kupilam pelno testow, nawet taki drogi na sline. Mierzylam z miesiaca na miesiac i mimo tych pozytywnych testow to nic nie wychodzilo. W koncu powiedzielismy sobie ze dajemy spokuj z tymi testami i bedziemy to robic wtedy kiedy nam ochota przyjdzie. I wiecie co ... poskutkowalo bo jestem w 12 tygodniu ciazy. Z testami staralismy sie 6 mesiecy, a po 1 miesiacu bez wypatrywania dni plodnych udalo sie! Wiem ze to trudne, ale postarajcie sie bardzo nie koncentrowac na dniach wyliczonych z kalendarzyka, i testach tylko dajcie sobie troche luzu a na pewno bedziecie za niedlugo w ciazy :o)

Zycze powodzenia ;-)
Wiesz tez juz słyszałam o tym że jak chce sie na siłę zajśc w ciąże to nie wychodzi, a jak się zluzuje to wszystko pójdzie gładko. Tylko u mnie jest odwrotna sytuacja na początku nie staraliśmy się jakoś bardzo uporczywie o fasolkę po prostu nie zabezpieczaliśmy sie i juz. Ja nie liczałam dni ani nie robiłam żadnych testów, robilśmy to wtedy kiedy mieliśmy na to ochotę. I niestety tak minęło 9 miesiecy i nic :sorry2: Dlatego dopiero teraz zaczynam się martwic i próbować kontrolować swój cykl. Widocznie w moim przypadku przytulanki "na luzaka" nieskutkują...:-(

Zapisuję się na listę staraczek 2009 :) Co prawda staramy się z mężem krótko, bo to dopiero pierwszy cykl, w którym próbowaliśmy, ale chętnie się tutaj rozgoszczę. Prawie rok temu straciłam ciążę, ale mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze.

ASIA
Witaj :-) życzę powodzenia;-)

ASIA
Witaj na staraczkach Asia. Życze Ci mocno żebyś jednak długo u nas nie pobyła:-)
Gratulacje Kingula:-) ja tez wiele razy słyszałam o własnie takiej metodzie, ale sama wiesz że bardzo trudno jest nie myśleć o tym. Zwłaszcza w moim przypadku. STaramy się z mężem od listopada, ale nie cały czas bo M. wyjezdża często, a jak wraca, to ja niestety nie myslę o niczym innym tylko o tym czy akurat przyjechał na dni płodne czy nie:-(
Uważaj na siebie i na dzidziunię:tak:

reklama
Do góry