Agniesiak85
Fanka BB :)
masz racje pozytywne nastawienie to polowa sukcesu... ja tez tak mysle i sie zqaczynam brac do roboty. Powodzenia!!!!!! :-)
To zapraszamy na forum wątpliwości, starające się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz racje pozytywne nastawienie to polowa sukcesu... ja tez tak mysle i sie zqaczynam brac do roboty. Powodzenia!!!!!! :-)
Troszkę tutaj fluidkówNo to super Gratuluję:-) Miło poczytać o tym że się nas zmniejszyło trochę w staraczkach.
Dziewczyny, przesyłajcie fluidki!!!!!
dzięki dzięki:-):-):-)Troszkę tutaj fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Troszkę tutaj
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zobacz załącznik 129601
A ja poproszę o dopisaniu na liście przy moim nicku II :-). Ujrzałam wczoraj .
No to Super wielkie gratulacje dziewczyny:-):-):-):-) Spokojnych miesięcy ciąży i dużo zdrówka dla was i dla dzidzi??Ja ciagle nie dowierzam....dzis zrobilam 4 test:-) i ciagle widze II
Odpuscilam sobie forum,myslenie,starania i wtedy gdy najmniej sie spodziewalam..JEST:-)
Jak długo się starałyście o fasolki??