reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Dziewczyny chyba juz czas na staraczki 2008 bo 2007 nieaktualne:-)
Dzis w aptece kupiłam sobie tran z olejem wiesiołkowym-brałyscie to kiedyś nie wiem czy tak jak z samym wiesiolkiem trzeba go przestac brać w odpowiednim momencie???

reklama
Witam witam !!
Dawno mie nie było ale sie kreci i widze ze skutecznie i szczesliwie dla wielu, juz tylko pare dni i zobaczymy czy i mnie sie powiodło, mam nadzieje , ze tak ale okaże sie juz 10/01/2008 był by to swietny prezen ta urodzinki trzy dni pózniej trzymajcie kciuki.
I zycze wszytkim dtych upragnionych dwóch kresek na tescie ciążowym:-):-):-):-)

Witam w Nowym Roku
Udało nam się spełnić marzenie i fasolinka jest

śle wszystkim staraczką moc noworocznych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
u nas starania pełną parą od czerwca + luteina i w wigilie taki prezencik dwie kreseczki - szok
powodzenia życze , wytrwałości i niekończoncej się nadzieji
Wielkie gratulacje !!!

akua a jak brałas tę luteinę, na lepszą II fazę cyklu? Czyli przez 10 dni i tyle czasu cały czas sie starałaś o fasolke?

aqua1-23 łapie fluidki :-):-)
gusia 80 trzymam mocniutko kciuki !! widze ze masz urodzinki prawie w tym samym czasie co ja (moje 14.01) wiec prezencik by sie przydał !!
ja testuje za 5 dni !! pierwszy raz testuje wiec trzymajcie mocno !!
chociaz juz czuje objawy @ nooo ale trzeba wierzyc trzeba !!
zycze powodzenia :-)

akua bo ja chyba mam ten sam problem niedomoga lutealna czyli słabe żóte ciałko ibiore tylko że duphaston, z pierwszym dzieckiem tez tak miałaś? Teraz jest oki , nie plamisz?A teraz bierzesz ile razy dzienni?
wiesz co topytuje bo boje się tego problemu:wściekła/y:

ena - z pierwszym dzieckiem wogóle nie miałam problemu - może dlatego, że jakoś specjalnie nie staraliśmy się o nie tak poprostu do nas przyszło :-) nie plamiłam - ciąża bezproblemowa, bez dolegliwośći, bez leków

a później po porodzie zaczeły mi fiksować bardzo hormony i wszystko się cały czas zatrzymywało -tak więc wziełam po którymś razie z kolei na wywołanie lutenyl ( chyba tak się to nazywało) no i luteine żeby jakoś to podregulować no i postarać się o drugą dzidzie - bałam się, że później będą większe problemy i nie uda mi się zaciążyć bo wiadomo jak to jest z hormonami i z wiekiem :-(

teraz nie plamie i luteiny też nie biore bo do lekarze ide dopireo w przyszłym tygodniu - mam nadzieje, że jest dobrze bo czuje się super

reklama
Witam Dziewczyny,u mnie w tym cyklu obylo sie bez testowania,pani @ przyszla o dzien wczesniej,smutno mi bardzooooooooo:-(
Ale probuje nie tracic nadzieji,chce w tym cyklu sprobowac z wiesiolkiem ,albo z gujazylem na poprawe sluzu plodnego,ktorego praktycznie nie zauwazam.Prosze napiszcie mi czy mam zazywac te wspomagacze jednoczesnie ,bo nie wiem ?
I jeszcze jedno na co pomaga Castagnus? z gory Wam serdecznie dziekuje:-)

Do góry