reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Lista starających sie 2009

*Misia*
*karolka*
A27
Aga6696
agadaria
Agnessita
Agniesiak85
agnieszka.kk
Alex91 II
alisa79
amel81
amelka84
Anetka_83
anian
Anna Zasada
asiucha-L
asus
bablyss
babo
Bazylia@
becia84
Beti1975
Carri
cetedra
cyniczna
Czarodziejka
dzeni4
ell
elfa75
elisabeth
emma2
enka1
Eve84
ewica24
gie-oska
gosiula23rex
imagination II
inez77
ivi
J@goa@
jarzebinka
Julitka
Justys84
kaira24
Kajeczka20
Kaprycha
karola322
karo85
kasiulek82
katarzynka1979
Katerinka
katya25
Kinga85
kinguś
Kroptusia ll
LauraOna
Lilu19
Lolisia2
lolitka200
Lusesita
Madzia_pl
madziulenka
maggie_f
maja123
Majka1983
malwina :)
mari27
Marlena85
martyna222
Martyna76
Marzenixx
mezatka
mitemil II -14.12.2008r
molphin
moni_ika
MORELKA27
nikitka12
ninonka
niunia27
OLICA
Pinacolada
Pysia510
Qcz
romka
Rudson
sajonara II
sawi
selenka
shingle
shenkoka
sisi 86
smartka
Sylwia75
sylwka22
syneczki2
syla28 II
tikanis II
zanka1411

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, nie będę teraz tu częstym gościem, może ktoś poprowadzi za mnie obecną listę, a może będzie nowa ze względu na to, ze teraz są dwa wątki: Mamusie, staraczki w 2009 i Starające sie 2009.
Mały bajzel, niech administrator rozstrzygnie problem jeżeli nadal będzie spór o to który wątek właściwy. Ta lista bynajmniej dotyczy dziewczyn z wątku Mamusie, staraczki 2009.
Powodzenia, zajrzę po nowym roku co tu słychać.
Może ktoś stworzy tę listę dziewczyn która okaże się właściwa:confused:

hej:-)
Niunia a może niech ta lista lata na wątku naszym, czyli Mamusie staraczki 2009 i wtedy każda będzie na bieżaco tam:-) generalnie była stworzona do tego wątku
ja może też cały czas nie jestem tylko popołudniami po pracy ale mogę ją ciągnąć dalej, chyba, że jest jakaś chętna:-)

Hej Dziewczyny,
dolaczam do starajacych sie 2008/2009. Zawsze lubilam dzieci i wiedzialam, ze chce miec swoje. Ale jakis czas temu cos mnie tknelo. Juz czas. Mielismy serie spotkan ze znajomymi i rodzina z malymi dziecmi, i za kazdym razem bawiac sie z maluchami, jakos tak patrzylismy na siebie wzrokiem mowiacym: "chcesz?". Okres plodny wypadl dokladnie na okres swiateczny. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Czuje cos, ale rownie dobrze moge byc po prostu podekscytowana. Niemniej jednak czuje sie zmeczona (niekoniecznie objaw), ale tez mam lekko skorczowy bol w podbrzuszu. Czulam oczywiscie o wiele wiecej, ale poniewaz uznalam, ze z ekscytacji moge sobie wmawiac objawy, uspokoilam sie i czesc z nich przeszla. Bol w podbrzuszu, jakby przed okresem nie przeszedl. Chcialabym juz wiedziec! :) Ale test nie zadzialalby jeszcze.
Pozdrawiam

Qcz - witaj:)

Jak okres plodny w te swieta to troche za wczesnie zeby cos czuc (zagniezdzenie jest po ok 7-10dniach i wtedy zwykle sie cos mozna poczuc. Choc chyba wiekszosc kobiet nie czuje nic

Zycze powodzenia w staraniach. I zapraszam do forum, gdzie mozna pogadac z kobitkami o wszystkim:)

Dziewczyny, nie będę teraz tu częstym gościem, może ktoś poprowadzi za mnie obecną listę, a może będzie nowa ze względu na to, ze teraz są dwa wątki: Mamusie, staraczki w 2009 i Starające sie 2009.
Mały bajzel, niech administrator rozstrzygnie problem jeżeli nadal będzie spór o to który wątek właściwy. Ta lista bynajmniej dotyczy dziewczyn z wątku Mamusie, staraczki 2009.
Powodzenia, zajrzę po nowym roku co tu słychać.
Może ktoś stworzy tę listę dziewczyn która okaże się właściwa:confused:
niunia juz nie ma bajzlu bo administrator zrobił porządek i jest jeden watek.:tak:
tak wiec wracaj do nas szybko! :happy:

reklama
Przypominam, że nie piszemy tu komentarzy, teraz jak jest już jeden wątek dot starań 2009 wszelkie prośby o wpisanie na listę wysyłajcie na PM

Do góry