reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

czesc Dziewczyny jestem nowa na samym poczatku chcialabym sie przdstawic nazywam sie edyta i mam 26 lat .wiec opisze wam troszke o sobie tzn.o moich staraniach.
staramy sie z meze od jakichs 3 miesiecy(tzn. od kiedy stnelismy na slubny kobiercu) ,lecz przytulamy sie bez zadnego zabespieczenia od 3 lat ,bylismy zdania jezeli sie przytrafi to bedzimy szczesliwi z fasoleczki.no i musze stwierdzic ze do tej pory nic sie nie wystaralismy.Chcialabym z Wami skonsultowac jedna sprawe ktora nie daje mi spokoju.cykle ma regularne co 28 dni ,owulacja tez mi sie wydaje ze wystepuje bo od 12dc do 16dc mam lekkie bole jajnikow ,brzuszek jest nabrzmialy,lecz jednego czego nie zauwazam to sluzu plodnego ,ktory jest przeciez tak istotny.Prosze dziewczyny pomozcie mi ,dajcie jaks rade bo juz nie moge tak dluzej....................
smuto mi .Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego roku 2008 bardzo FASOLOWEGO Wszystkim Wam z calego serduch zycze

reklama
widze ,ze chyba juz Wszystkie jestescie przy Wigilijnych stolach ,ja niestety tegoroczne Swieta spedzam na obczyznie,gdzie zreszta mieszkam,lecz jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo ,po raz pierwszy i ostatni ,nie przypuszczalam ze tutaj we wloszech jest tak zalosnie,trudno.to chociaz bede miala wiecej czasu na przytulanie sie do meza(;
Chcialabym sie wprosic do waszego grona ,bo jest tutaj bardzo rodzinnie ,przyjaznie i cieplutko.
Czekam na Wasze przyzwolenie.

dziekuje z calego serca i rowniez Tobie zycze Wesolych Swiat ,i szczesliwego zafasolkowania na Nowy Rok 2008.Oraz wszystkim Dziewczyna starajacym sie i Tym Ktore juz maja Fasolke pod sercem.odezwijcie sie Dziewczyny smutno mi tutaj samej

edzka-it witaj wśród nas :) nio my dalej sie staramy .. heh choc moj maz uwaza ze juz jestem w ciąży (nie wiem skad on to niby wie) ;-);-)

Zyczę Wszystkim wesolych Swiat i dzieciaczków 2008 .. ja sama czekam ..

czesc Majeczka02 i KasiaJ82.dziekuje Wam za mile przyjecie.wiec ja z meze takie generalne starania podjelismy 3 miesiace temu czyli zaraz po naszym slubie,lecz musze przyznac ze od 3 lat sie przytulalismy bez zadnego zabezbiecznia ,bylismy zdania ze jak sie przytrafi fasloka to bedziemy szczesliwi,i przyspieszymy nasz slub.Lecz niestety nic sie nie przytrafilo.Mam regularne cykle co 28 dni okolo12,13,14,15 dc mam lekkie klucia i bol jajnikow oraz nabrzmialy brzuszek ,jednego czego mi brakuje albo nie umiem zaobserwowac to tego slawnego sluzu plodnego,ktory zekomo ulatwia zolnierzykom dotarcie do celu.pomocy dziewczyny juz nie wiem co mam robic.............................
a Wy ile juz sie staracie?

czesc Majeczka02 zauwazylam ze jestes online poklikaj cos ze mna smutno mi tutaj samej,a poza tym te swieta spedzam z daleka od mojego rodzinnego domku i mamusi,i jakos mi tak dziwnie na tej obczyznie.pierwszy i ostatni popelnilam ten blad ze nie pojechalam do domku.napisz mi ile juz sie stracie?

reklama
edzka-it witaj :-)

Ja staram się ok 2 lat w tym czasie dwa raz zaskoczyło ale niestety... powodem mógł być zbyt niski progesteron.

Do góry