reklama
majeczka02
Fanka BB :)
My się staramy 12-nasty m-ąc. Mam nadzieję,że już się udało... o tym pisałam w "objawy" jeden test w dni @ wyszedł negatywny...dlatego odczekam jeszcze kilka dni... A @ jak nie było tak nie ma...a temp. zawsze powyżej 37 od ponad tygodnia...
Witajcie! Ja też się staram od prawie roku. Teraz mam 22 dc i nerwy mnie zżerają. Aż mi żołądkiem trzepie. Wszystko mnie wnerwia, a najbardziej rodzinka, od której słyszę "przytyłaś". Owszem przytyłam. Rok temu ważyłam 49kg a teraz 59.5kg. I ktoś mi powie , ze od bromergonu i duphastonu się nie tyje. Jestem żywym dowodem.
A wracajac do mojego wewnętrznego nerwa. Zapytam cichutko Czy to może być objaw ciąży?
A wracajac do mojego wewnętrznego nerwa. Zapytam cichutko Czy to może być objaw ciąży?
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Witamy nowe koleżanki !!!
Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
edzka-it
witaj Gusia80 dziekuje za mile przyjecie i zyczenia swiateczne
majeczka02
Fanka BB :)
edzka-it damy radę-kto jak nie my!!!
Zobaczysz przyjdzie taki dzień gdy zacznie się coś dziać pod Twoim serduszkiem...taki kochany i taki Wasze-bobasek. Musimy mieć więcej cierpliwości-na pewno zostanie ona wynagrodzona:-) Nie poddajmy sie tylko...
Zobaczysz przyjdzie taki dzień gdy zacznie się coś dziać pod Twoim serduszkiem...taki kochany i taki Wasze-bobasek. Musimy mieć więcej cierpliwości-na pewno zostanie ona wynagrodzona:-) Nie poddajmy sie tylko...
monik75
Mama Mai i Oskarka
Witam wszystkie nowe staraczki :-) Ale fajnie że nas tyle tutaj przybywa :-)
Niech nowy rok przyniesie całe mnóstwo nowych fasoleczek :-)
Niech nowy rok przyniesie całe mnóstwo nowych fasoleczek :-)
reklama
edzka-it
Majeczka02 pewnie ,ze nadejdzie taki piekny dzien (ale bedziemy szczesliwe) w ktorym dowiemy sie ze rowniez my mamy malego lokatora po serduszkiem.musimy tylko uzbroic sie w cierpliwosc,a ze jestem tutaj nowa to pierszenstwo daje weteranka.Teraz na Was kolej dziewczyny
Powodzenia w starankach.Ja juz niestety teraz jestem w 21dc czyli nie mam juz co za bardzo wjowac ,ale mam nadzieje ze w nastepnym miesiacu zaszalejemy z mezulkiem
Trzymajcie sie kochane i dobrej nocki oraz wyczrpujacych staranek
Powodzenia w starankach.Ja juz niestety teraz jestem w 21dc czyli nie mam juz co za bardzo wjowac ,ale mam nadzieje ze w nastepnym miesiacu zaszalejemy z mezulkiem
Trzymajcie sie kochane i dobrej nocki oraz wyczrpujacych staranek
Podziel się: