reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Buzi@k;-) zobaczysz, ze wkoncu sie Tobie uda. Zycze Tobie szybkiego zafasolkowania,:-):-):-) cuda sie zdarzaja. Puchatce i Mufce sie udalo, na Ciebie tez przyjdzie czas.:tak:

reklama
My się staramy 12-nasty m-ąc. Mam nadzieję,że już się udało... o tym pisałam w "objawy" jeden test w dni @ wyszedł negatywny...dlatego odczekam jeszcze kilka dni... A @ jak nie było tak nie ma...a temp. zawsze powyżej 37 od ponad tygodnia...

Witajcie! Ja też się staram od prawie roku. Teraz mam 22 dc i nerwy mnie zżerają. Aż mi żołądkiem trzepie. Wszystko mnie wnerwia, a najbardziej rodzinka, od której słyszę "przytyłaś". Owszem przytyłam. Rok temu ważyłam 49kg a teraz 59.5kg. I ktoś mi powie , ze od bromergonu i duphastonu się nie tyje. Jestem żywym dowodem.
A wracajac do mojego wewnętrznego nerwa. Zapytam cichutko Czy to może być objaw ciąży?
pyzate_emotikony_47.gif

edzka-it damy radę-kto jak nie my!!!
Zobaczysz przyjdzie taki dzień gdy zacznie się coś dziać pod Twoim serduszkiem...taki kochany i taki Wasze-bobasek. Musimy mieć więcej cierpliwości-na pewno zostanie ona wynagrodzona:-) Nie poddajmy sie tylko...

reklama
Majeczka02 pewnie ,ze nadejdzie taki piekny dzien (ale bedziemy szczesliwe) w ktorym dowiemy sie ze rowniez my mamy malego lokatora po serduszkiem.musimy tylko uzbroic sie w cierpliwosc,a ze jestem tutaj nowa to pierszenstwo daje weteranka.Teraz na Was kolej dziewczyny
Powodzenia w starankach.Ja juz niestety teraz jestem w 21dc czyli nie mam juz co za bardzo wjowac ,ale mam nadzieje ze w nastepnym miesiacu zaszalejemy z mezulkiem
Trzymajcie sie kochane i dobrej nocki oraz wyczrpujacych staranek:)

Do góry