reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Czesc Madziu

A moze jest wlasnie zagniezdzenie i dlatego jest male plamienie.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki i mam nadzieje, ze chlopaczki byly mocne i dorwaly Twoja komorke jajowa.......

Dzis niby tez tak samo...Dziwnie
po bokach piersi mnie bola jak mocniej sie nacisnie
No zobaczymy
Staramy sie nie napalac chociaz Raj chodzi jak w letargu i wszystkim mowi ze pewnie bedzie tata

reklama
hej dziewczyny w czwartek mialam bhcg 6tys a w sobote 11tys!!bardzo ladnie rosnie stwierdzila gin! ale do lipcówek dołacze dopiwro gdy na usg 26-go zobacze zdrową fasolke,pozdrawiam i przesyłam fluidki wszystkim przyszlym mamom!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.papa

Rudka dziękujemy za fluidki :-) Betka ładnie przyrasta:tak:. Trzymam kciuki żeby 26-go było wszystko ok i żebyś zobaczyła zdrową fasolkę:-)

Madziu a teścik kiedy będziesz robić ? :happy2: Może lepiej sobie zrób test i jak wyjdzie pozytywny to od razu do gina idź :tak: Trzymam mocno kciuki za powodzenie :tak::-)

Dziewczynki jak tam "prace" nad fasolkami :cool2:?
Buzi@czek Ty pewnie masz teraz okres największych przytulanek?
Ja już też zaczęłam ;-). Na razie co dwa dni się przytulamy. Do owulki zostało mi jakieś 4 - 5 dni.
Ena ty też już chyba zaczynasz najprzyjemniejszą fazę staranek?? :-):cool2:

Owocnych staranek i testowanek dziewczynki :tak::tak::tak::-)

Antiopie...chyba masz racje z tą owulacją:) Wczoraj kupiłam sobie sexi bieliznę i oczekiwałam w niej na męża, aż wróci z pracy....zanim wrócił - zasnęłam heh

reklama
Hej Dziewczyny!

Po raz pierwszy pisze na tym watku choc od jakiegos juz czasu bardzo uwaznie sledze Wasze starania :tak: A to dlatego ze jestem juz Mamusia takiej kochanej fasolki Oliwki :-) a teraz marzy mi sie druga Fasolka lub Fasolinek ;-):-D Starania zaczniemy jednak w okolicach marca, ale zagaladam do Was bo 31 grudnia bedzie jedno probowanko ;-)A dlaczego akurat w ten dzien? Bo Nasza Corunia zostala poczeta wlasnie w ten szczegolny dzien w wyniku "jednorazowej proby" :cool2::-D I chcemy sprobowac raz jeszcze. A juz teraz gdy patrze na Mamusie z noworodkami to serce mi sciska bo Oliwcia ma dopeiro rok i dwa miesiace a to juz taka pannica :szok::-) i tesknie troche za takim Maluszkiem. Wiec nie gniewajcie sie ze czasami do Was zajrze;-)

3mam kciuki za Wszystkie Staraczki !!! :-)

Do góry