reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Kaka82 nie koniecznie trzeba kupowac na Allegro w aptece mozesz dostec pre-test ja taki robilam i naprawde on tez jest chyba jeden z lepszych na rynku i z rannego moczu wykrywa tez juz po 4-5 dniach. Kreska co prawda słaba ale sie pojawia.

reklama
Kaka po 4-5 dniach nie wykryje ani po 6. Dopiero w dniu spodziewaniej @. Po co masz się stresować że w tym miesiącu znowu nie wyszło. Ja też robiłam po 6 dniach i negatyw, a w dniu spodziewanej wyszło pozytywnie. Podobnych przypadków znam bardzo wiele, także to jest naciąganie:happy:

No u mnie ten test wykazał 2 kreski na ponad 2 tyg przed @ wiec wydaje mi sie ze to zalezy od jakosci testu bo faktem jest ze jak kupilam innej firmy i zrobiłam to nic nie wykazał ale powtarzajac Pre testem wynik sie potwierdzil.Wiadomo ze to bardzo wczesna i slaba ciaza i nie zawsze sie utrzyma tzw(samoistne poronienie) ale ja jestem dobrej mysli i ciesze sie zw wykryłam bardzo wczescnie. Oczywiscie w dniu spodziewanej @ powórzylam test.

Dziewczyny z tymi testami to bywa różnie a to dla tego że różny jest poziom hormonów ciążowych. Każda kobieta ma inaczej. Najbardziej wiarygodnym testem jest test z krwi, robiony w laboratorium (bHCG).
Lepiej jednak poczekać z robieniem testu do spodziewanej @ :tak:. Bo tak jak pisze Heksa, wcześniej często dochodzi do mikroporonień, co zresztą jest całkiem naturalne. Po prostu warto cierpliwie czekać do terminu @ i dopiero wtedy robić test :happy:

Witam
Witam i znowu tabletki i zastrzyki na wywołanie tej @ wstretnej małpy ale mam nadzieje ze chociaz poskutkuje to za pare miesiecy taka małą sliczna fasolka króra zycze karzdej z osobna i wszystkim wazem:-):-):-)

Gusia 80 - na pewno będzie dobrze.

Czyli nawet gdyby ten pretest wyszedł ok to ja i tak bym sie bardzo cieszyć nie mogła buuuuu

Kaka82 jeszcze tylko dziesięć dni Ci zostało do zrobienia testu:-) Dasz rade i wytrzymasz :tak: To naprawdę już niedługo ;-)
Gusia80 zdrówka życzę :happy2: A ta @ jak ma przyjść to niech przyjdzie, i oby ostatni raz ;-):-D

Moje testowanko stanęło pod znakiem zapytania:dry:. A to dlatego że w tych najlepszych dla mnie dniach mój mężuś pracował do bardzo późna i staranek w sumie nie było. Na dodatek cała owulacje się przesunęła o parę dni później:cool:. Jakaś mała szansa jest, ale chyba nic z tego nie wyjdzie:no:. W grudniu mam urlop i wtedy nie przepuszczę mężusiowi z przytulankami :-p W końcu kiedyś się uda :tak:

reklama
Do góry