reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Kaka82 nie koniecznie trzeba kupowac na Allegro w aptece mozesz dostec pre-test ja taki robilam i naprawde on tez jest chyba jeden z lepszych na rynku i z rannego moczu wykrywa tez juz po 4-5 dniach. Kreska co prawda słaba ale sie pojawia.

reklama
Kaka po 4-5 dniach nie wykryje ani po 6. Dopiero w dniu spodziewaniej @. Po co masz się stresować że w tym miesiącu znowu nie wyszło. Ja też robiłam po 6 dniach i negatyw, a w dniu spodziewanej wyszło pozytywnie. Podobnych przypadków znam bardzo wiele, także to jest naciąganie:happy:

No u mnie ten test wykazał 2 kreski na ponad 2 tyg przed @ wiec wydaje mi sie ze to zalezy od jakosci testu bo faktem jest ze jak kupilam innej firmy i zrobiłam to nic nie wykazał ale powtarzajac Pre testem wynik sie potwierdzil.Wiadomo ze to bardzo wczesna i slaba ciaza i nie zawsze sie utrzyma tzw(samoistne poronienie) ale ja jestem dobrej mysli i ciesze sie zw wykryłam bardzo wczescnie. Oczywiscie w dniu spodziewanej @ powórzylam test.

Dziewczyny z tymi testami to bywa różnie a to dla tego że różny jest poziom hormonów ciążowych. Każda kobieta ma inaczej. Najbardziej wiarygodnym testem jest test z krwi, robiony w laboratorium (bHCG).
Lepiej jednak poczekać z robieniem testu do spodziewanej @ :tak:. Bo tak jak pisze Heksa, wcześniej często dochodzi do mikroporonień, co zresztą jest całkiem naturalne. Po prostu warto cierpliwie czekać do terminu @ i dopiero wtedy robić test :happy:

Witam
Witam i znowu tabletki i zastrzyki na wywołanie tej @ wstretnej małpy ale mam nadzieje ze chociaz poskutkuje to za pare miesiecy taka małą sliczna fasolka króra zycze karzdej z osobna i wszystkim wazem:-):-):-)

Gusia 80 - na pewno będzie dobrze.

Czyli nawet gdyby ten pretest wyszedł ok to ja i tak bym sie bardzo cieszyć nie mogła buuuuu

Kaka82 jeszcze tylko dziesięć dni Ci zostało do zrobienia testu:-) Dasz rade i wytrzymasz :tak: To naprawdę już niedługo ;-)
Gusia80 zdrówka życzę :happy2: A ta @ jak ma przyjść to niech przyjdzie, i oby ostatni raz ;-):-D

Moje testowanko stanęło pod znakiem zapytania:dry:. A to dlatego że w tych najlepszych dla mnie dniach mój mężuś pracował do bardzo późna i staranek w sumie nie było. Na dodatek cała owulacje się przesunęła o parę dni później:cool:. Jakaś mała szansa jest, ale chyba nic z tego nie wyjdzie:no:. W grudniu mam urlop i wtedy nie przepuszczę mężusiowi z przytulankami :-p W końcu kiedyś się uda :tak:

reklama
Do góry