reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witam
icon11.gif

troszke was zaniedbałam ale to moze przez to ze jestem zmeczona mam mdłosci i ciezko mi usiedziec przy kompie ostatnio spore z nim kłopoty a co tam komp
icon10.gif

Jestem juz w drugim miesiacu dacie wiare :)
icon10.gif
i takie cudenko tam jest :) cos fantastycznego :)Pozdrawiam was goraco i trzymam kciuki
icon11.gif

reklama
buzka gratuluje!!!

berni78- czy mogłabym i ja sie dowiedzieć co to za kalendarzyk???

wczoraj pojawiła mi się @
bardzo mi przykro z tego powodu... nie liczyłam,że zajdę w ciąże od razu (choć w przypadku julci tak się stało), ale miałam taką cicha nadzieję.... dzis zakupiłam sobie testy owulacyjne

Witam
icon11.gif

troszke was zaniedbałam ale to moze przez to ze jestem zmeczona mam mdłosci i ciezko mi usiedziec przy kompie ostatnio spore z nim kłopoty a co tam komp
icon10.gif

Jestem juz w drugim miesiacu dacie wiare :)
icon10.gif
i takie cudenko tam jest :) cos fantastycznego :)Pozdrawiam was goraco i trzymam kciuki
icon11.gif
na kiedy masz termin :confused::-):-):-)

Witajcie Staraczki!! coraz rzadziej tu niestety zagladam a to chyba dlatego ze jest mi smutno,niestety straciłam ciąże przez CLO,gin nie kazała mi odstawic tego leku mimo iz w USG miałąm duży pęcherzyc,któtko przed owulacją i szansa zajscia w ciąże była duża.Mam żal do gin,tyle starania i na marne.Musze sie chociaz Wam wyżalić,bo juz nie mam komu....teraz mam nauczke samemu trzeba wszytskiego pilnować i nie liczyc na lekarzy,bo mają tylu pacjętów ze juz im sie nawet nie chce zadawać dodatkowych pytan,tylko wziąć kase i nastepny...Juz mi to wszystko troche przechodzi,czekam na @@@ i znowu CLO,ale tym razem pojde na USG i wyklucze ciąże,oby sie jeszcze raz udało.Pozdrawiam wszytskich

Rudka tak wlasnie z lekarzami jest, sama wszystkiego nastepnym razem dopilnuj. A lekarze szkoda gadac- czasami zrobia wiecej szkody niz pozytku. Sama teraz sie o tym przekonalam. Z moim synkiem bylam u 6 lekarzy i zaden nie potrafi go zdiagnozowac, jeden baran powiedzial mi zebym nie szukala dziury w calym.
Rudka a moze zmien lekarza, bo moze ten nie jest wcale taki dobry.

Tutaj dla ciebie link Ewa II kalendarzyk Bardzo mi przykro ze przyszła ta @ wstrętna ale następnym razem;-). Nam ten kalendarzyk pomaga w celowaniu w dziewczynki:-).Zyczę powodzenia w staraniach i trzymam mocno kciuki Ewa II.:-):-):-)

Ja natomiast mam nadzieje że za te 3-4 dni nie przyjdzie wredota @ tylko teścik pokarze dwie kreseczki :-) ale bym chciała...:blink: a jak bardzo bym się cieszyła... jednak coś mi się wydaje że wyjedzie z tego @ a nie fasolcia :-(ehh...

Ja trzymam liwus za ciebie kciuki i mam nadzieje że nie przyjdzie ta franca @ bądz dobrej mysli życzę Ci dwie piękne krechy na tesciku.;-)Nie poddawajmy się.
Życzę wszystkim miłej nocki.
10.gif

reklama
Do góry