cześć dziewczynki:-) długo mnie nie było.wczoraj miałam termin @ ale nie przyszła dziś robiłam teścik i też nic tylko jedna krecha. nic mi nie dolega ,nic mnie nie boli, więc nie mam nawet jednego objawu na ciązę tylko jajka się odzywają ale to bardziej na @ chyba dalej z wami będę się starać
reklama
Witam wszystkie staraczki, jestem nową osobą na forum, wiem że wiele z Was się stara o to by zostać mamusiami. Ja i mój mąż zaplanowaliśmy sobie ciąże ok. 4 m-c po ślubie,po 6 m-c już byłam a to za sprawą bardzo mi pomocnego kalendarzyka. Wszystkim staraczkom polecam, to Wam ułatwi przesyłam link do strony:
Kalendarzyk p�odno�ci - Skrywana natura kobiety - PIEKIELKO.info
Kalendarzyk p�odno�ci - Skrywana natura kobiety - PIEKIELKO.info
Emcia
Marcowa Mama '06
Witaj Polka27! Gratulacje malenkiej fasolki!
Oj zeby to bylo takie latwe... Ja swoj cykl znam na pamiec, mierze tempke itp. i.... nadal nic z tego! A z a pierszym razem bylam w ciazy zanim nawet zaplanowalismy na dobre pierwsza dzidzie! ( zaszlam w ciaze w czasie miesiaca miodowego po JEDNYM razie bez zabezpieczenia) Wiec myslalam, ze to po prostu jest proste jak konstrukcja cepa Okazuje sie, ze nie
Oj zeby to bylo takie latwe... Ja swoj cykl znam na pamiec, mierze tempke itp. i.... nadal nic z tego! A z a pierszym razem bylam w ciazy zanim nawet zaplanowalismy na dobre pierwsza dzidzie! ( zaszlam w ciaze w czasie miesiaca miodowego po JEDNYM razie bez zabezpieczenia) Wiec myslalam, ze to po prostu jest proste jak konstrukcja cepa Okazuje sie, ze nie
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Witam koleżanki
Dawno minie tu nie było i gratulacje dla polki 27 za przepiekna małą fasolke :-)
Dawno minie tu nie było i gratulacje dla polki 27 za przepiekna małą fasolke :-)
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Polka 27 jak sobie mozna taki kalendaz sprawic
gusia 80
Przyjaciólki08 Mamusia08
Jest po prostu super a ja wznawiam starania o małe słoneczko jak tylko dowiem sie ze nie bede operowana :-) :-) :-) :-)
reklama
Podziel się: