reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

cześć dziewczynki:-) długo mnie nie było.wczoraj miałam termin @ ale nie przyszła dziś robiłam teścik i też nic tylko jedna krecha. nic mi nie dolega ,nic mnie nie boli, więc nie mam nawet jednego objawu na ciązę tylko jajka się odzywają ale to bardziej na @ chyba dalej z wami będę się starać:tak:

reklama
Witam wszystkie staraczki, jestem nową osobą na forum, wiem że wiele z Was się stara o to by zostać mamusiami. Ja i mój mąż zaplanowaliśmy sobie ciąże ok. 4 m-c po ślubie,po 6 m-c już byłam a to za sprawą bardzo mi pomocnego kalendarzyka. Wszystkim staraczkom polecam, to Wam ułatwi przesyłam link do strony:
Kalendarzyk p�odno�ci - Skrywana natura kobiety - PIEKIELKO.info

Witaj Polka27! Gratulacje malenkiej fasolki! :tak:
Oj zeby to bylo takie latwe... Ja swoj cykl znam na pamiec, mierze tempke itp. i.... nadal nic z tego! A z a pierszym razem bylam w ciazy zanim nawet zaplanowalismy na dobre pierwsza dzidzie! ( zaszlam w ciaze w czasie miesiaca miodowego po JEDNYM razie bez zabezpieczenia) Wiec myslalam, ze to po prostu jest proste jak konstrukcja cepa:-D Okazuje sie, ze nie:no:

witaj POLKA27 fajny ten kalendarzyk, jutro rano robie testowanko
zobaczymy co mi przyniesie sobotni poranek;-)może dla mnie też ten kalendarzyk się przyda.........
pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciukasy:-)

reklama
Wielkie gratulacje!
A mnie to coś nie działa ten program. Nie mogę wprowadzić daty początku ostatniego cyklu.

Do góry