reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Aqua:-( No szkoda.... Jaka ty jestes pozytywna, jak ty to robisz??;-)
Dzieki za kciukasy! Ja tez mocno sciskam za ciebie i za wszystkie staraczki!!:tak:
W koncu nam sie uda!!! A na razie wmawiam sobie symptomy wczesnej ciazy:crazy:

reklama
HEJ DZIEWCZYNY!
nie moge znależć działu powitań a jestem tu po raz pierwszy ,dlatego przywitam sie tutaj;-)
zaglądam tu ponieważ my też planujemy dzidzie , ledwo zaczeliśmy a ja już potrzebuje porady....
mam 30 lat @ mam co 30 dni .Pierwszy dzień ostatniej@ to 1.09 ale 23.09 miałam lekkie krwawienie myślałam że to @ powiedziałam mężowi i doszliśmy do wniosku że to troszke za wcześnie ale cóż i pojechałiśmy do miasta jak wróciłam było już po wszystkim wcześniej byłam troche senna i bolały mnie troszke jajniki i z krwawieniem wszystko sie urwało tylko mam troszke czułe piersi ,czy to może być ciąża

HEJ DZIEWCZYNY!
nie moge znależć działu powitań a jestem tu po raz pierwszy ,dlatego przywitam sie tutaj;-)
zaglądam tu ponieważ my też planujemy dzidzie , ledwo zaczeliśmy a ja już potrzebuje porady....
mam 30 lat @ mam co 30 dni .Pierwszy dzień ostatniej@ to 1.09 ale 23.09 miałam lekkie krwawienie myślałam że to @ powiedziałam mężowi i doszliśmy do wniosku że to troszke za wcześnie ale cóż i pojechałiśmy do miasta jak wróciłam było już po wszystkim wcześniej byłam troche senna i bolały mnie troszke jajniki i z krwawieniem wszystko sie urwało tylko mam troszke czułe piersi ,czy to może być ciąża

Witaj Kochana:-)
To może być ciąża - a krwawienie może wystąpić przy zagnieżdżaniu :-D No i z momentu twojego cyklu wynika że właśnie wtedy to wypadało :tak:
Trzymam mocno kciuki ;-)

Cześć dziewczyny :-)
Jestem z trzydziestek ;-) i ostatnio Was podczytywałam. Bardzo chciałby się do was przyłączyć:tak:. Moje pierwsze testowanko przewiduje na 10-14 grudzień.
Przyjmiecie mnie do siebie??? :sorry2::-)

Liania zapraszam również na wątek pierwsze dziecko po trzydziestce :-). Całkiem możliwe żet to ciąża, a to plamienie to zagnieżdżanie sie fasolki :-) Ale z testem to poczekaj jeszcze parę dni.

Miłego dnia dziewczynki :-)

Dzęki dziewczyny :-)

Ja jeszcze muszę przetrwać kolejny cykl, ale już wiem że nie będzie łatwo:-p. Bardzo lubię z moim M przytulanka bez zabezpieczenia:zawstydzona/y:. No ale jak trzeba jeszcze uważać to trzeba:rolleyes:. Ale za to w listopadzie będzie się działo :tak::-D
Do tego czasu mam nadzieje że dziewczyny, które zafasolkują będą zarażać te jeszcze niezafasolkowane :-D.
Wszystkim życzę powodzonka :-)

Witam nowe staraczki,coraz wiecej nas przybywa.:-) Ja nadal trzymam kciuki za was wszystkie dziewczyny zeby się udało.Miłego dzionka życzę wszystkim:-D:-D:-D

reklama
HEJ
jestem ponownie i dziękuje za miłe przyjęcie do waszego grona:-)
Monik 75 to nie jest moje pierwsze dziecko ,ale nigdy coś takiego mi się nie zdażyło
mam 11 letniego syna ma na imię Marek i córkę Natalię ma 8 latek
miałam jeszcze jedno dziecko które straciłam w 9 tc 5 lat temu
chyba dlatego tak spanikowałam. Teraz modlę się do św.Dominika żeby to się nie powtórzyło
pozdrawiam Was wszystkie trzymam za was kciukasy i bardzo dziękuję za słowa otuchy(aż mi się :-Duśmiechneła)

Do góry