reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Liania gratuluje już dwójki dzieciaczków. Zapewne wiesz że każda ciąża przebiega inaczej, dlatego myślę że nie masz się co martwić. Wszystko będzie dobrze :tak::-).
A do trzydziestek i tak zapraszam;-)
Fajnie że nas tutaj tyle jest:-). Niedługo święta i może Św. Mikołaj nowe fasolki dla nas przyniesie:-)
Spokojnej nocki dziewczynki:happy:.

reklama
buziaczku - strasznie mi przykro :-( Glowa do gory w koncu musi sie udac, jak nie za miesiac to moze za dwa :tak: tylko sie nie poddawaj ! Mooocno Cie przytulam

Buziaczki:-D

ponieważ wczoraj się dopominałyście o fludiki to przyszłam troszke zostawić bo czemu miałbym się nie dzielić moim szczęściem :-):-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Camy_4 jak na razie objawy masz bardzo dobre ;-). Ale jeszcze jest za wcześnie na radość:-). Kurcze teraz to masz ten najbardziej myślący i nakręcający, czas. Ja jak będę w okresie wyczekiwania fasolki to chyba sobie wynajdę wszystkie możliwe prace do zrobienia, żeby tylko nie myśleć i się nie nakręcać:-D

Buziak przykro mi, moze w ym miesiacu troszke odpuscisz. Wiem ze dobrze mowic ciezko zrobic. Ale mysle ze jak na miesiac "zawiesisz" starania o dzidzie, cos sie odblokuje i wtedy sie uda, tak bylo w moim przypadku, opisywalam Ci- pamietasz.

monik75 uwierz mi kochana że nic na mnie nie działa !! Siedzę w pracy i nie mogę o niczym innym myśleć ! Chciałabym zasnąc na tydzień, potem się obudzić i zrobić teścior :tak::laugh2:
ehhh..... jeszcze caly tydzień z małym haczykiem :eek:

reklama
cześć dziewczynki:tak: mało do was zagladam moja wina należy mi się nagana wczoraj miałam termin @ ale nie przyszła dziś robiłam teścik i też pusto tylko jedna krecha nie mam żadnych odjawów bolą mnie tylko jajka chyba jednak będę czekać dalej:-)

Do góry