reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
buzi@k ja robiłam całkowite hcg bo u mnie betki nie robią więc musisz sie zorientować na miejscu co i jak mocno trzymam kciuki i podsyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Puchatka
Majowe mamy'08
Buzi@k według moich obliczeń to był 38 dzień cyklu przy cyklach ostatnio średnio 27-dniowych a co do bladych krech to moja tez była bledziutka ale jeśli możesz poczekać i nie zje Cie to psychicznie to poczekaj
Puchatka
Majowe mamy'08
to może faktycznie zaczekaj i wtedy będzie coś lepiej widac u mnie widac było tylko śliczniutki ciążowych pęcherzyk trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie a w laboratorium zapytaj o hcg i wtedy napewno się czegos dowiesz
reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
buzi@k - brakiem objawów ciążowych to nic się nie przejmuj bo ja nie mialam ani jednego - dopiero jak mi brzuchol wysadziło to wiedziałam, że jestem w ciąży żadnych mdłości , częstych sikań, senności no kompletnie nic- ja wierze, że Wam się udało - no tyle testów chyba się nie myli
u mnie poślizg w @ dwudniowy i jakieś lekkie mdłości ???????????? ale jestem przeziębiona więc to napewno to - czekam dalej
u mnie poślizg w @ dwudniowy i jakieś lekkie mdłości ???????????? ale jestem przeziębiona więc to napewno to - czekam dalej
Podziel się: