reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

Marthusia dzieki bardzo za zyczenia Tobie rowniez spelnienia marzen duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa i milosci miech w twym sercu gosci ;)

reklama
czuje sie cale szczescie dobrze, nawet bardzo dobrze:)z Wojtkiem narazie tez super wszystko, mam nadzieje, ze tak juz zostanie.

troszke dzisiaj zabiegana jestem, bo przygotowujemy z mama wigilie na 20 osob. w tym roku po raz pierwsze bedzie cala moja rodzina i cala rodzina Wojtka razem:)mamy zamiar dac im wszystykim koperty z zyczeniami swiatecznymi i pierwszym zdjeciem usg maluszka. w koncu to najwyzsza pora, zeby dowiedzieli sie o ciazy:)

nie, nie..slubu zadnego nie bylo jeszcze i narazie sie na to nie zanosi...
jeszcze niedawno nie bylismty razem, tzn. rozstalismy sie po ponad 2 latach, ale od czasu ciazy jakos wszystko powoli wraca do normy...

reklama
Do góry