reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

witaj Karinka strasznie sie ciesze , ze coraz wiecej nas tutaj jest ;D napisz nam cos o sobie ........
pozostale sierpniowki zapraszamy

reklama
dzień dobry
kropecka na razie możesz zmienić termin na 12 .08 ale dokładnie to ci powiem pewnie po świetach bo już sama nie wiem.jak pódę do gina to się wszystkiego dowiem :)

Witaj ania-n i karusia.
Widzę ania-n, że mamy mamy ten sam termin, przynajmniej hipotetyczny.

czesc dziewczyny , witam nowe sierpniowki ;) ania n i karusia
Pati jestem jestem , ale z neta moge kozystac tylko jak jestem w pracy , w domku nie mam , a czasami cholerka trzeba popracowac i nie ma czasu na bb ;D , wiec doczytuje ;D

Cześć dziewczynki. Jestem ubiegłoroczną sierpniówką (teoretyczną, bo synuś urodził się 19 lipca). Tak mi się przypomniało, jak rok temu o tej porze wylądowałam na zwolnieniu i zastanawiałam się, jak to będzie. Dziś mam cudnego dużego synka (drugiego już) i życzę Wam spokojnych najbliższych miesięcy, a za rok udanych świąt z dzidziusiami na rączkach. Pozdrawiam.

reklama
Goga no nie... na ten sam pomysł wpadłyśmy!!!

POZDRAWIAM BARDZO CIEPLUTKO SIERPNIOWE MAMUSIE SEZONU 2006!! Ukochajcie swoje brzuszki od "starej" sierpnióweczki (i to w dodatku podwojnej - bo mój osmiolatek tez z sierpnia)

Do góry