reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

witam wszystkich , ja tez juz na stanowisku ;D
z ta waga to smiesznie , wczoraj bylismy na wizycie cala trojeczka , cudowne przezycie , nasze malenstwo ma ksiazkowe rozmiary i jest poprostu cudne , raczki , nozki , widzielismy nawet malenkie stopki ;D ;D ;D i serucho jak dzwon
ale mialam cos o wadze mowic , dziewczyny przybralam tylko 1 kg a mnie sie wydaje duzo duzo wiecej , dziwne ;) bo czuje sie jak banieczka

reklama
:)witajce ja nie stety nie moge sobie odpoczac jutro ide do pracy a jeszcze w dodatku sytuacja w pracy nerwowa ze az stach przyjsc do pracy. a w dodatku jeszcze nie powiedzialam szefowi ze jestem w ciżcy bo non stop chodzi wnerwiony i boje mu sie powiedzic wiec same rozumiecie

ja jutro na basenik ;D rozladowanie streu
dusia wiem ze czasami jest trudno powiedziec , ale lepiej teraz niz jak juz ci brzusio bedzie widac , a szef z pracy nie moze cie wyrzucic takie przepisy przynajmniej do porodu ;D
a ty paietaj ze stresik ci wcale nie pomaga , powiedz mu a napewno ci ulzy
powodzenia dusiu

ja mam troszke inna sytuacje , moj szef kazal stawiac flache na nowego czlonka firmy ;) juz teraz zalatwia zastepstwo , zebym od maja miala mniej roboty , a pozniej sie zobaczy do kiedy bede mogla i dala rade popracowac , a pozniej przerywam prace mysle ze tak do 2-3 lat , ale o tym juz gdzies kiedys pisalam

kurcze szykuje sie powiedziec na jutro zobaczymy jak mi pojdzie musze sie faktycznie pospieszyc bo brzuszek rosnie z dnia na dzien dzieki za podtrzymanie na duchu

dusiu zawsze do uslug ;D nawet gdyby mial nieciekawa mine to kij z nim , nie wiem gdzie i jak i jaka masz umowe , ale nie powinnien cie zwolnic , trzymam kciuki

Dusiu, dokladnie tak jak napisala Silunia. W dodatku gdybys miala umowe na czas okreslny to ulega na przedluzeniu do dnia porodu.. Nie stresuj sie. CHociaz wiem, ze rozmowa z szefem moze byc nieprzyjemna. Zawsze bralam no-se przed taka rozmowa. Na wszelki wypadek, bo zawsze dzidzius moj reagowal na stres.

Dusiu jak ci poszlo , co mowil szef??? jak zareagowal ??? mam nadzieje , ze wszystko ok , a jak mial cos przeciw to olej go z gory na dol , pamietaj nie mozesz sie teraz martwic ;)

witaj narazie powiedziałam kierownikowi noi oczywiście powiedziałmi ze mi gratuluje ale musi kogoś znalesc na moje miejsce jak to uslyszalam to omało nogi mi sie nie ugiely a dzis ide do szefa szef to szef inne podejscie napewno bedzie mial a przede wszystkim to on decyduje o tym kogo przyjąc wiec zycz mi powodzenia napisze zaraz jak wróce od niego co mi powiedzial trzymaj kcuki

noi powiedzialam pogratulowal mi i kazal mi sie nie martwic mogę pracować do kiedy będe chciala uwierzcie mi nie wierzylam ze tak sie zachowa.
w końcu mogę odetchnąć ;D

reklama
A jak mial sie zachowac... Toc to naturalne - mloda kobieta pracujaca moze zajsc w ciaze, na pewno sie z tym liczyl :D

Buziaki i ciesze sie, ze wszystko poszlo OK :)

Do góry