reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

no to dusiu ciesze sie bardzo ;D juz masz to z glowki i narazie sie nie musisz martwic ;D
u nas wczoraj byla dziewczyna ktora od maja bedzie mi pomagac i przejmie czesc moich obowiazkow , bedzie sie w drazac bo pozniej na szybko to moze sie wszystkiego nie nauczyc , a ja juz w maju pewnie z brzuszkiem wielu spraw nie bede mogla zalatwiac , chodzic na calonocne eventy itd. wiec super ;D

reklama
Czesc Dorcia :) Twoj termin jest bardzo blisko mojego ;D Ciekawe, ktora z nas bedzie pierwsza ;) bo to roznie z tym bywa...

dziekuje za mile przyjecie
silunia- czuje sie duzo lepiej niz w pierwszej ciazy ,malo mdlosci, moze szybciej sie mecze,ale ogolnie naprawde czuje sie dobrze
a co porabiam ?teraz to wsumie nic,przyjechala do mnie mamcia(mieszkam w londynie) wiec siedze w domku i leniuchuje jedyne moje zajecie to zawiezc i przywiezdz syna ze szkoly

martina28-zeczywiscie miedzy nami jest roznica jednego dnia wiec wszystko moze sie zdazyc

a wy jak sie czujecie?

pozdrawiam

dorcia pozdrow odemnie londyn , bardzo mi sie tam podoba i za kazdym razem jak wyjezdzam z powrotem to mam ochote wrocic ;D
to dobrze ze duzo lepiej , jak twoja pierwsza pociecha ma na imie ???

Dorcia...ja przewaznie czuje sie dobrze ;D ale wiadomo sa lepsze i gorsze dni...no i czasami zmeczenie praca daje sie we znaki...ale dopoki nie wymiotuje jest ok :) A to mi sie jeszcze nie zdarzylo ;D wiec nie narzekam ;D

Czesc Dorcia, i znowu powieksza sie nasza ilosc :D

Ja sie czuje dosc dobrze, oprocz momentow, kiedy mam zgage i mdlosci albo nie daj boze wymioty - na szczescie dzisiaj jest dobrze :)

Pozdrawiam :)

dzisiaj cos mi rano tak slabiutko bylo, ale teraz juz po sniadanku jest ok. pozatym za oknem swieci sloneczko to i samopoczucie jest lepsze

silunia-londyn pozdrowiony i tez pozdrawia ;D moj syn ma na imie patryk i niedlugo skonczy siedem lat

pozdrawiam sierpniowki

reklama
karoo jak to sie mowi w kupie razniej ;D

dorciu patryczek to ladne imie, a sadzac po atavarku to maly przystojniak ;D i bedzie ci mial kto pomagac przy dzieciatku

Do góry