reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

no to dusiu ciesze sie bardzo ;D juz masz to z glowki i narazie sie nie musisz martwic ;D
u nas wczoraj byla dziewczyna ktora od maja bedzie mi pomagac i przejmie czesc moich obowiazkow , bedzie sie w drazac bo pozniej na szybko to moze sie wszystkiego nie nauczyc , a ja juz w maju pewnie z brzuszkiem wielu spraw nie bede mogla zalatwiac , chodzic na calonocne eventy itd. wiec super ;D

reklama
Czesc Dorcia :) Twoj termin jest bardzo blisko mojego ;D Ciekawe, ktora z nas bedzie pierwsza ;) bo to roznie z tym bywa...

dziekuje za mile przyjecie
silunia- czuje sie duzo lepiej niz w pierwszej ciazy ,malo mdlosci, moze szybciej sie mecze,ale ogolnie naprawde czuje sie dobrze
a co porabiam ?teraz to wsumie nic,przyjechala do mnie mamcia(mieszkam w londynie) wiec siedze w domku i leniuchuje jedyne moje zajecie to zawiezc i przywiezdz syna ze szkoly

martina28-zeczywiscie miedzy nami jest roznica jednego dnia wiec wszystko moze sie zdazyc

a wy jak sie czujecie?

pozdrawiam

dorcia pozdrow odemnie londyn , bardzo mi sie tam podoba i za kazdym razem jak wyjezdzam z powrotem to mam ochote wrocic ;D
to dobrze ze duzo lepiej , jak twoja pierwsza pociecha ma na imie ???

Dorcia...ja przewaznie czuje sie dobrze ;D ale wiadomo sa lepsze i gorsze dni...no i czasami zmeczenie praca daje sie we znaki...ale dopoki nie wymiotuje jest ok :) A to mi sie jeszcze nie zdarzylo ;D wiec nie narzekam ;D

Czesc Dorcia, i znowu powieksza sie nasza ilosc :D

Ja sie czuje dosc dobrze, oprocz momentow, kiedy mam zgage i mdlosci albo nie daj boze wymioty - na szczescie dzisiaj jest dobrze :)

Pozdrawiam :)

dzisiaj cos mi rano tak slabiutko bylo, ale teraz juz po sniadanku jest ok. pozatym za oknem swieci sloneczko to i samopoczucie jest lepsze

silunia-londyn pozdrowiony i tez pozdrawia ;D moj syn ma na imie patryk i niedlugo skonczy siedem lat

pozdrawiam sierpniowki

reklama
karoo jak to sie mowi w kupie razniej ;D

dorciu patryczek to ladne imie, a sadzac po atavarku to maly przystojniak ;D i bedzie ci mial kto pomagac przy dzieciatku

Do góry