reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

cześć dziewczyny. dopiszcie mnie do mamuś sierpniowych. Jestem ze Śląska. Termin porodu mam na 18.08.2006r. :)

reklama
cześć karoo-kp. Też się cieszę, że jestem z Wami. Od czasu do czasu będę do Was zaglądać. Pozdrawiam

No nazbierało się nas. Szkoda tylko, żę na naszym forum niewiele się dzieje. Ja sama mam czas pisać tylko wieczorami, ale tak chętnie bym sobie chociaż poczytała coś jak już wracam z pracy, a tu raptem po trzy cztery wypowiedzi, jesteśmy chyba strasznie zajętymi ciążówkami :)

kasiu niestety ja wieczorami nie mam czasu , a jako kobieta pracujaca wiesz ze w pracy nie zawsze jest czas , czasami jest za duzo pracy ;D ;D ;D

Cześć dziewczyny :) Możecie mnie też dopisać do Waszej listy, a mój termin już tu się pojawił 20.08.06. Pozdrawiam wszystkie Mamusie ;)

reklama
Do góry