reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

;D Silunia w tej chwili to jestem w pracy...no i niestety tylko tu mam dostęp do netu :( I szczerze mówiąc coraz częściej mi się nic chce do niej chodzić ;) Najgorsze jest to wstawanie brrrr....Ale co zrobić jak trzeba ;D

reklama
Ja sie rzadko odzywalam, bo niestety (a wlasciwie na szczescie) przyjechala moja kochana kuzynka i przyjaciolka w jednym z Anglii, po czterech miesiacach nieobecnosci no i spedzilysmy razem czas jakis, wiec nie zagladalam tutaj - priorytety byly ;) a wczesniej - egzamin w poniedzialek :D

Na razie nie mam za bardzo nic do roboty, wiec zagladaac bede na pewno czesciej :D

Buzka

kurczak wywalilo mnie z bb , bardzo tego nie lubie bo wtedy trace watki ;D
martina fajnie z e dolaczylas , jezeli chodzi o prace to mnie tez sie coraz bardziej nie chce , w szegolnosci rano , dzisiaj naprzyklad mielismy maly poslizg z czasem i przyszlam ciut pozniej , ale naszczescie szefa mam wyrozumialego ;D
karoo ma sie rozumiec pryjorytety ;) ja jak mam czas a dzisiaj nie mam nic do robienia w pracy to klikam , to znaczy relatywnie nic , nic mega waznego ;D

Mnie dzisiaj tez juz wywalilo ze dwa raz... :(
Dla mnie oprocz wstawania straszne jest jeszcze jak mnie w pracy zacznie lamac spanko;) ...co wtedy zrobic? przeciez nie rozloze sie na biurku ;D Cale szczescie ze do 15 juz blisko:) No szkoda tylko ze w domku nie moge z Wami pogadac...

dusia witaj sierpniowa mamo ;D milo cie goscic w naszym gronie , mamy nadzieje ze sie zadomowisz ;D
martina czasami mam to samo :p dzisiaj tez taki troszku spiacy dzien , malo pracy na szczescie , ty do 15.00 a ja do 16.00 i tez sie odezwe dopiero jutro bo neta w domu tez nie mam ::)

Jakbym miala siedziec w pracy, to bym sie chyba polozyla na podlodze i spala... Dzisiaj sie polozylam o 13 i o 16 zwleklam z wyrka...

Mi też się już nie chce wstaać do pracy, ale co zrobić. Przynajmniej czas szybko zleci i ani się obejrzę, a będę lecieć na porodówkę. ;)

Mam nadzieję, że trochę to się zmieni, jak będzie dłuższy dzień, stopnieje w końcu ten śnieg i powieje wiosną. :)

reklama
Czesc dziewczyny :) Dzisiaj wreszcie piatek, uffff... ;D Mozna przez weekend wreszcie wylegiwac sie do poludnia i zbierac wage ;) Chociaz u mnie to jeszcze nie widac ze jestem w ciazy (przynajmniej w ubraniu ;), no moze dlatego ze zawsze bylam chudzielec ;D Tak wiec jeszcze na razie wchodze w swoje codzienne ubranko (chociaz robi sie coraz ciasniej :), a dziwne bo jem duzo wiecej... A jak jest u Was???

Do góry