reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista sierpniowych mamuś :)

reklama
Witajcie sierpniowe Mamy.
Miło mi powitać Was i dołączyć sie do wspólnego grona,przyszłych mam:)
Ja dowiedziałam się 2 miesiące temu że zostanę sierpniową mamusią.To wielka radość usłyszec było potwierdzenie własnych przypuszczeń.
Poczytałam pokrótce troszkę co piszecie o sobie,swoich dolegliwościach które ciąża ze sobą niesie i chętnie dołączę się do tych wypowiedzi:)
:)mój e-mail[mkulcia@tlen.pl]
Monia

witaj kulcia , poczytaj obie owszem , fajniutkie rzeczy tu wypisujemy i dolacz sie do rozmowy ;D
wstaw sobie kochana suwaczek i pochwal sie nam swoja ciaza i dzidziolkiem ;D

Czesc Monia, powiedz nam, na kiedy masz termin??

Ja z jednej strony nie moge sie juz doczekac zeby miec dzidziola na rekach, a z drugiej tak bardzo happy w ciazy jestem...

karoo mialam cie o to juz wczesniej zapytac , suwczek masz niebieski bo czujesz , ze bedzie to chlopczyk , czy poprostu lubisz niebieski ;D ;D ;D ;D ;D???????

Nie wiem, nad tym sie nie zastanawialam... Po prostu bardziej mi sie niebieski podobal :D

Ale podejrzenia, ze to bedzie chlopiec sa, same konkretne zachciewajki mam, czasami im ostrzejsze tym lepiej ;)

Nie no, zartuje, ja nic nie podejrzewam, choc chcialabym chlopca, natomiast moj maz jest nastawiony w 100% na chlopaka i jest pewien, ze nie bedzie dziewczynki :D

reklama
karoo skoro tak to zycze slicznego chlopca , a jesli bedzie dziewczynka to bedzie napewno anioleczkiem malym rownie pieknym albo piekniejszym ;D ;D ;D ;D
u nas wielka niewiadoma .....choc kiedys G. przebakiwal cos o dziewczynce ;D zobaczymy
juz niemoge sie doczekac .....ciekawe co nosze pod serduchem ;D ::) ;D

Do góry