reklama
H
Harsharani
Gość
Chyba udusze Olafa. Zrobilam zdjecia kolyski, misiowego kombinezonika...czy tam otulaczka... zgralam...patrze...a tam zamiast ostrego obrazu- takie baaardzo rozmazane. patrze w obiektyw- a tam co???? Jego odcisk palca..po jedzeniu czegos...
futrzakowa
yea! to ja!
a ja zwariowałam na punkcie takich oto spodenek i pant dla maluszka
Panty w wielkim wyborze - wielorazowo.pl mimo że są rozmiary to przez to że nie mają stópek maja większy zakres rozmiarowy:-)
Spodenki i szorty - wielorazowo.pl jak dla mnie boskie dresiki
podejrzewam że na allegro czy gdzieś indziej można znaleźć ich duuużo więcej i może taniej:-)
Panty w wielkim wyborze - wielorazowo.pl mimo że są rozmiary to przez to że nie mają stópek maja większy zakres rozmiarowy:-)
podejrzewam że na allegro czy gdzieś indziej można znaleźć ich duuużo więcej i może taniej:-)
H
Harsharani
Gość
a ja zwariowałam na punkcie takich oto spodenek i pant dla maluszka
futrzaku, ja tez sie przymierzam do nich, bo na ebay'u (moje skaranie hahahaha) sa czasami nawet za £1 lub £2 I chce poczekac do urodzenia dziecka, zeby wiedziec czy bardziej dla chlopca, czy dla dziewczynki...
Ale widzialam dziecko na zywo w nich i wygladal pociesznie
futrzakowa
yea! to ja!
Malinka - to taka wyprofilowana pupka na pieluchy. Co prawda może się trochę marszczyć na zwykłych pampersach ... bo chyba są ciut większe żeby wielorazowe się mieściły... ale ja na bank zakupię ich trochę.... baaaaaaaaaaardzo mi się podobają i uważam że są dużo fajniejsze i estetyczniejsze niż zwykłe rajstopki ... bo przyznam szczerze że mam jakąś awersję do takich zwykłych rajstopek noszonych bez niczego (w sensie strój typu: rajstopki +bodziak/koszulka...bez spodni czy spódniczki) ... ot takie moje widzimisię:-)
papcia
Mamunia Lenuśki
Futrzak zerknij sobie tutaj na ceny wielorazówek ja też oszalałam na ich punkcie a u nas sie wogóle nie opłaca kupować bo sama zobacz jaka jest różnica w cenie sęk w tym że ja nie umiem kupować na ebauy tzn kupić bym umiała gorzej z płatnością musze chyba funfele poprosić
baby diaper, Kosmetyki i Perfumy za granicą taniej na eBay, baby diaper największy wybór, niskie ceny.
aaa i te rajstopki też są max 10-12zl i z ebuy odchodzi wysyłka
baby diaper, Kosmetyki i Perfumy za granicą taniej na eBay, baby diaper największy wybór, niskie ceny.
aaa i te rajstopki też są max 10-12zl i z ebuy odchodzi wysyłka
A moj ostatni zakup to taki: Safety 1st Duodeal Tandem Stroller in Black Baby Prams & Strollers for Sale Holyrood Edinburgh
Fajny, super zachowany (jakby rodzinka nigdy go nie urzywala) troszke duzy ale sie przyda
Fajny, super zachowany (jakby rodzinka nigdy go nie urzywala) troszke duzy ale sie przyda
reklama
Idea wielorazówek super, ale to drogie heh a ja taaaka leniwa więc zrobiłam zapas pampersów przepraszam matko naturo !
Dave - gratuluję zakupu wozka, przyda się heh a ma mocne pasy do przypięcia Barnima?
kupiłam wczoraj bluzeczki, byly zwierzaczkowe wiec wzięłam, w Reserved są duże przeceny takich z 30zl na 10 ja bralam 62 - 1 szt. reszta 68 tak pod koniec lata, na jesień będą ok.
Dave - gratuluję zakupu wozka, przyda się heh a ma mocne pasy do przypięcia Barnima?
kupiłam wczoraj bluzeczki, byly zwierzaczkowe wiec wzięłam, w Reserved są duże przeceny takich z 30zl na 10 ja bralam 62 - 1 szt. reszta 68 tak pod koniec lata, na jesień będą ok.
Podziel się: