reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

EWE- jak ty to zrobilas...wygrac aukcje za 1 zl- no niemoge :) gratuluje- i super wiedziec ze nie tylko ja szalona kupuje ciuchy na 6-9 mcy ;-)
dobranoc

reklama
Ewe, super zakupy i prawie wsio od 1 sprzedawcy :tak: gratulacje!

A ja się jeszcze pochwalę, że wylicytowałam fotel fiński obity skórą za 75 zł :-D będzie do karmienia

Dobry dzień na zakupy miałyśmy ;-)

Ewe-szok z tymi licytacjami:-) gratulacje:-) ja muszę przyznać że żadnych kurteczek nie kupowałam... ale za takie ceny to chyba faktycznie warto:-D

koncia
- super leżaczek:-)

To teraz coś dla oszczędnych mam ja sie powymadrzam bo właśnie dostałam złotą liste zastępników czyli brak różnicy w składzie wielka róznica w cenie

zamiast
bepanthenu -dermopanthen różnica ceny 7zł
wszelakiego rodzaju kremy do buzi- zwykła wazelin lub krem z witaminą A(3,00)
oillatum - ciekła parafina lub zwykły krochmal (3,00)
kremy do pupy- nano maść od ziaji (5,90)
tantum rosa-nadmanganian potasu(5,00) starczy na całe życie:)
sudocrem-krem bambino

dla zmęczonej mamy na migrene
aspiryn migrene- coffepiryna (1,30) jest cudowna bo działa szybko ja osobiście używam tylko tych tableteczek na wszelakiego rodzaju bóle ( tylko nie teraz w ciązy)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry