reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Nikusia podrzuc nam tego chrzestnego co śliczny wóżek bardzo podobny do mojego
a ja mam pytanie odnośnie aspiratora do noska bo czytałam gdzieś że frida styknie tylko na poczatke więc lepiej kupic katarek ale nie moge go znaleść może niech doświadczone mamy pomogą?
a ja mam pytanie odnośnie aspiratora do noska bo czytałam gdzieś że frida styknie tylko na poczatke więc lepiej kupic katarek ale nie moge go znaleść może niech doświadczone mamy pomogą?
Ostatnia edycja:
Nikusia - no to się chłopaki postarali, super masz chrzestnego, ech Harsh ja też mogę pomarzyć o niespodziankach ...
papcia - a co ma aspirator do wozka? Ja Fridy używałam non stop prawie 2 lata jak młody miał katar i nie umiał smarkać, ale jak się zaczełam od niego zarażać tymi przedszkolnymi wirusami to przestałam no i wtedy poszło w uszy.
Frida jest super po za tym minusem, że cholernie cięzko się ją czyści, ja teraz szukam czegos bardziej higienicznego. Jest kilka aspiratorow na rynku - Marimer i inne. Ten Marimer chyba się rozkreca i można wszystko dokładnie wyczyscić. Muszę jeszce poczytć na ten temat,
papcia - a co ma aspirator do wozka? Ja Fridy używałam non stop prawie 2 lata jak młody miał katar i nie umiał smarkać, ale jak się zaczełam od niego zarażać tymi przedszkolnymi wirusami to przestałam no i wtedy poszło w uszy.
Frida jest super po za tym minusem, że cholernie cięzko się ją czyści, ja teraz szukam czegos bardziej higienicznego. Jest kilka aspiratorow na rynku - Marimer i inne. Ten Marimer chyba się rozkreca i można wszystko dokładnie wyczyscić. Muszę jeszce poczytć na ten temat,
papcia
Mamunia Lenuśki
Pastela dzieki za poprawienie faktycznie aspirator a wózek nie ma nic wspólnego taka zakrecona jestem że on jednym myśle o drugim pisze.
Ten marimer też tak wizualnie jakoś lepiej mi sie podoba taki właśnie lepszy do czyszczenia najlepiej to by było go pomacać na żywo
Ten marimer też tak wizualnie jakoś lepiej mi sie podoba taki właśnie lepszy do czyszczenia najlepiej to by było go pomacać na żywo
pastelka a czemu niby te fride sie ciazko czysci? nie wystarczy tej rurki pod mocny strumien wody wrzucic??
no nie bardzo, wiesz takiego ciągnącego gluta ciężko nawet strumieniem wrzątku wywalić z Fridy a jak nie zrobisz tego od razu, bo np. karmisz, czy jestes na spacerze to już w ogóle maskara - zabawa z patyczkami do uszu, patyczkami do szaszłyków z nawinietą watą...
papcia - no właśnie opinie ma ok ze względu na rozbieralność
Ale niespodzianka!!!! Moj M z bratem ( przyszlym chrzestnym Kacperka :-) ) zmowili sie za moimi plecami... Dzisiaj wstaje, otwieram dzrzwi a tam moj M po nocce z Bratem stoja z bryyyyyka Kacperka
Zobacz załącznik 323241Zobacz załącznik 323242
Czyżby to była Bexa B4? :-) hihi
my właśnie mamy dylemat pomiędzy tą Bexą a Cr-V! ale raczej zdecydujemy się na Bexe, widzialam na zywo i kurde pozytywne wrażenie mam.
H
Harsharani
Gość
to ja jeszcze powiem, ze z Olem tez mialam Fride i to jest taaaaakie oblesne,ze lepiej nie gadac..oczywiscie nosek trzeba wyczyscic, wiec trzeba to zrobic...ale jak sobie przypomne to az mna trzesie.
o..tak czytalam co to ten katarek i wyczytalam patent:
o..tak czytalam co to ten katarek i wyczytalam patent:
> a może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób podłączacie tą Fridę do
> odkurzacza. Jak spojrzę na ten obwód Fridy i odkurzacza, to tak
> jakoś mi nie pasuje
Zdejmuję sztywną metalową rurę, pozostaje w ręku giętka rurka.
Końcówkę fridy z czerwonym ustnikiem wkładam do rury odkrzacza poprzez moje palce.
Dziecko kładę na poduszce, siłę ciągu mogę regulować tym gadźetem do otwierania co jest w giętkiej rurze.
Ot cały mój patent, a wszystko przez moje lenistwo bo nie chce mi się kupić katarka
reklama
nikusiazory
Fanka BB :)
wredniak- tak to bexa b4:-):-) mam go od paru godzin a nie zamienilabym go na zaden inny prowadzi sie znakomicie...amortyzatorki eleganckie:-):-) zobaczymy jak sie sprawdzi, ale nie powiem mnie tez ujal wyglad:-):-)
Podziel się: