reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
ja musze wam powiedzieć że może to i praktycznie ale we mnie to sie gotuje jak widze takie zawiniete dziecko bo nie po to sie biedulki w brzuchu cisną żeby jeszcze po urodzeniu je tak krepować, już na sama mysl że w szpitalu 3dni beda ją tak ściskać to mnie krew zalewa nienienie to totalnie nie dla mnie rożek mam 1 ale tak w razie gdyby chciała jednak byc opatulona a z2własnie zrezygnowałam bo miałam w komplecie pościeli ale dogadałam sie z gościem że zamiast rożka wole wypełnienie do pościeli to bardziej mi sie przyda niż ten rożek
H
Harsharani
Gość
wiesz co Papcia, ale na poczatku dzieci nie kontroluja swoich raczek, generalnie ruchow. Sa jakby wyrwane wlasnie z tego brzucha, jedynego swiata jaki znaja i dla nich takie scisniecie czesto oznacza bezpieczenstwo (no moze poza moim synem, bo on od poczatku jakis pocieszny byl). Wedlug mnie glupie jest sciskanie dzieciaka tak ze nie moze w ogole sie ruszyc, ale te otulaczki nowej generacji (? no powiedzmy, ze nowej ) maja jedynie wlasnie 'otulac' bez krepowania. Bo tak jak piszesz- straszne jest to jak normalnie owijaja te maluchy i ledwo co zipia
papcia
Mamunia Lenuśki
no też dlatego mam jeden rożek żeby ją zawinąc w razie czego gdyby tak wolała okaże sie w praniu co lubi a czego nie najwyżej dokupie jakiś rożek bo mam jeszcze śpioworek dostałąm od kumpeli
moge sie oficjalnie pochwalić że w końcu kupiłąm pościel do łóżeczko już mi sie płakać chciało bo nic fajnego nie mogłam znaleść bo Kubuś okazał sie za drogi za różowy i ogólnie po dłuższym zastanowieniu nigdzie by mi nie pasował
10ele. pościel HAFTY z baldachimem 90x120 (1432365946) - Aukcje internetowe Allegro
gdyby ktos chciał podejrzec ja wziełam ten beżowy kolorek
moge sie oficjalnie pochwalić że w końcu kupiłąm pościel do łóżeczko już mi sie płakać chciało bo nic fajnego nie mogłam znaleść bo Kubuś okazał sie za drogi za różowy i ogólnie po dłuższym zastanowieniu nigdzie by mi nie pasował
10ele. pościel HAFTY z baldachimem 90x120 (1432365946) - Aukcje internetowe Allegro
gdyby ktos chciał podejrzec ja wziełam ten beżowy kolorek
H
Harsharani
Gość
Sliczna Papcia, nie pstrokata, wywazona, bardzo delikatna Bardzo mi sie podoba- i cena tez swoja droga!.
papcia
Mamunia Lenuśki
No o ta cene właśnie sie najwiecej rozchodziło bo Kubuś był za300wiec jednak jest różnica w cenie teraz szukam fajnej i nie drogiej karuzeli ale tak sie zastanawiam czy projektor zda egzamin jak bedzie ten baldachim bo nie mam miejsca na lampe a w nocy bym pstrykła projektor i po sprawie jak któraś znajdzie coś fajnego to prosze o link
K
koncia
Gość
A my nie dostaliśmy karuzelki z projektorem i M kupił coś takiego Zegar LED,ruchomy projektor gwiazd,dźwięki natury (1408886559) - Aukcje internetowe Allegro
Ma też dużo kołysanek i można sobie ustawić czas odtwarzania. Dźwięk jest jak z pozytywki i te gwizdki z tym nawet mnie uśpiły ;D
papciu, tak jak Harsh pisała, dzieci się czują bezpiecznie tak otulone, nie mają być ściśnięte, tylko tak fajnie opatulone
Ma też dużo kołysanek i można sobie ustawić czas odtwarzania. Dźwięk jest jak z pozytywki i te gwizdki z tym nawet mnie uśpiły ;D
papciu, tak jak Harsh pisała, dzieci się czują bezpiecznie tak otulone, nie mają być ściśnięte, tylko tak fajnie opatulone
papciarkowa może wstrzymaj się chwilowo z tym i tak pewnie od razu karuzeli nie będziesz włączać, a często ktoś kupuje to jako prezent....
reklama
H
Harsharani
Gość
u mnie z Olem sprawdzilo sie takie cos do gniazdka:
Prisma Lampka do gniazdka led z sensorem na noc (1392158410) - Aukcje internetowe Allegro
Nie ten model, ale wlasnie takie cos swiatloczule. Zaplacilam chyba 2 funty,a na allegro widze, ze i po 7 zl mozna kupic. Gdy robilo sie jasno, lampka automatycznie nie swiecila
A co do karuzelek to ja sie nie znam. Olo mial fisher price i lubill jedynie taka czesc, ktora swiecila wlasnie (projektor), ale to bylo bardzo drogie tutaj w UK, wiec w PL to juz tym bardziej..
Tym razem kupuje jedynie projektor, ale to gdy dziecko bedzie juz wieksze pewnie...
Prisma Lampka do gniazdka led z sensorem na noc (1392158410) - Aukcje internetowe Allegro
Nie ten model, ale wlasnie takie cos swiatloczule. Zaplacilam chyba 2 funty,a na allegro widze, ze i po 7 zl mozna kupic. Gdy robilo sie jasno, lampka automatycznie nie swiecila
A co do karuzelek to ja sie nie znam. Olo mial fisher price i lubill jedynie taka czesc, ktora swiecila wlasnie (projektor), ale to bylo bardzo drogie tutaj w UK, wiec w PL to juz tym bardziej..
Tym razem kupuje jedynie projektor, ale to gdy dziecko bedzie juz wieksze pewnie...
Podziel się: