reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Marta - taki wybór, że szukając tych wybranych przez CIebie oczopląsu doznałam, ja rezygnuję z zakupu poscieli, mam po Wiktorze ok 6 kompletów, a wybór jest taki że zgłupieć idzie. Jesteś zdecydowana to bierz, póki się nie rozmyślisz :-p haha
rożki też mam kilka szt. i nie kupuję, ale przybornika nie mam hmm
podrzuć coś jeszcze może zakupkami polepszę sobie humor ;-)

ps. widziałam chyba u nas w sklepie tą pościel, ale flanelową i wesołe zwierzaczki mi się spodobały na żywa, chyba...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Ja zakupiłam pościel też na allegro ale nie jestem zbbyt zadowolona tzn. sami zobaczcie jakie na zdjęciu ładne 7-el POŚCIEL 120x90 z aplikacją dwa GRATISY (1404875991) - Aukcje internetowe Allegro wybrałam model misia jedzacego miodek na samym dole. A jak zobaczyłam co dostałam to po pierwsze nie jest warte ceny, kolor wyblakły, misio tylko duży na kolderce no sama nie wiem myślałam że bedzie to cos lepszego. Ale teraz się zastanawiam czy te co znalazłam kolejne komplety tez takie wyblakłe przyjdą a chcę 2 el. POŚCIEL DLA DZIECI 120x90 *****BELBINA**** (1412932596) - Aukcje internetowe Allegro z tego niebieskie pieski i niebieskie myszki na serku. Także jak by się komuś podobała ta pierwsza posciel to nie polecam:/

futrzaczku - dobra decyzja, nie kupuj póki co spiworka ;-).
Wiktor spal w rożku, był lipiec to w szpitalu był w body z krótkim rekawkiem i omotany w cienki rożek, w domku spał w pajacykach lub body z dl. i rożku i nigdy nie miał potowek. Potem spał przykryty rożkiem, a jak już byl dosć dłuży i kopał nóżami to przyszedł moment na większą kołderkę. Najpierw mieliśmy taką przypinaną zamkiem do prześcieradła, co by się mały nie rozkrywał /śpiworek w wersji dużej/. A potem już normalną, bo i tak się budził i wkurzał jak nie mógł się rozkopać.
Śpiworek mały miałam r 62 i ani razu nie użyłam, bo był jakiś sztywny i malusi, a W. lubi wygode. Teraz mam rożki i otulacz i kocyki. Zobaczymy co się dzidzi spodoba :sorry:

CO do śpiworka, to też bym kupowała na bieżąco. nie wiadomo jakie upodobania będzie miała dzidzia, jaka będzie duża. Piotruś urodził się w lecie i żaden śpiworek nie był nam potrzebny, bo za ciepło, a późniejsze 2 dostałam w prezencie. Jeden na szelkach, drugi z rękawkami. Wygodniejszy był ten na szeleczkach, z cienkiego polarku, zapinany z przodu na suwaczek.

reklama
Ja tez na razie zrezygnowałam ze spiworka,bo na poczatku bedzie rozek,potem lato to moze wystarczy kocyk albo pielucha a potem to juz jesien,zima i dzidzia na tyle duza ze moze juz kupie posciel;)

Do góry