reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Pastela- ja tak liczę ze moje maluszki będą ważyć po ok.2500....biorąc pod uwagę ostatnie usg i ich wagę z 4.01 1800g. Nie beda tez przy tym duze...moze nawet nie będą mieć długości 50cm. Wszystko muszę wziasc pod uwagę. Dzisiaj szwagierka ma mi zerknąć w HM na śpiochy rozm.50:)

reklama
SL372104.jpgSL372105.jpgSL372106.jpgSL372103.jpg

TO MOJE OSTATNIE ZAKUPKI DLA SYNUSIA;-)))

a swoją drogą Mila ja cie podziwiam bo nie mam nic poprane i poprasowane jak patrze ile tego jest to juz mi sie nie chce a ty miałas to samo tylko razy 2:szok::-D
pencil.png

to ja jeszcze nic nie kupowałam! choć za wiele nie porzebuję...ale czajenie oferty pana rp77 dopiero przede mną:)

teraz mam inną zagwozdkę - urządzamy dużą łazienkę i tam wszystko musimy kupić, chcę zrobić przed porodem:)

Dziewczyny - ja w spr.laktatora - czy lepszy ręczny czy elektryczny, czy nie ma to większego znaczenia.
Tu znalazłam Madelę - 3 w 1 (reczny, elektryczny i na baterie), ale cena jest normalnie zaporowa, i Aventu ręczny, niestety TT nie widziałam, a całkiem fajnie wygląda ten co Ola zakupiła.

Asco, elektryczny na pewno lepszy i wygodniejszy. Mniej sily potrzebujesz by sciagnac mleczko, a w recznym musisz sie napompowac. Ale za to roznica w cenie niestety :-)

reklama
Do góry