reklama
Znalazłam taką alternatywę dla odcisków dłoni i stópek naszych maleństw, można mieć mini-rzeźbę
Ramka brąz+ odlewy 3D rączki/nóżki chrzest, odcisk (1404936572) - Aukcje internetowe Allegro
Ps. Boska ta pościel z linka, a ja już kupiłam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ramka brąz+ odlewy 3D rączki/nóżki chrzest, odcisk (1404936572) - Aukcje internetowe Allegro
Ps. Boska ta pościel z linka, a ja już kupiłam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Polecam taka ramke
Ramka z GLINĄ ramki prezent na chrzest Dzień Babci (1388032903) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna tez na prezent dla dziadkow
w ogole chcialam zrobic kartki ze zdjeciem z usg malego na dzien babci i dziadka i wyslac rodzicom, ale w sumie nie mam takiego aktualnego. Ale moze ktorejs spodoba sie ten pomysl ;-)
Ramka z GLINĄ ramki prezent na chrzest Dzień Babci (1388032903) - Aukcje internetowe Allegro
Fajna tez na prezent dla dziadkow
w ogole chcialam zrobic kartki ze zdjeciem z usg malego na dzien babci i dziadka i wyslac rodzicom, ale w sumie nie mam takiego aktualnego. Ale moze ktorejs spodoba sie ten pomysl ;-)
H
Harsharani
Gość
Ja mam taki odcisk stopek Ola, gdy mial 2 miechy.. Tylko, ze to bylo tanie i nie mozna bylo napisu strzelic ladnego..wiec dziurkowalam...I wyglada nieciekawie..ale pamiatke mam Ciezko bylo to zrobic, bo trzeba sie niezle nagniesc i naciskac stopke dziecka..a to nie bylo fajne. Mam jeszcze jedna 'ramke', ale ta jest u mojej mamy... I wtedy mial kilka dni.
Zobacz załącznik 316097
Zobacz załącznik 316097
futrzakowa
yea! to ja!
mami - piękne zdobycze... a mamy taki sam pajacyk zielny w paseczki z napisem little bear:-)
malina - ale jak masz 60% wilgotności to chyba dobrze? i nie trzeba nawilżać? :-)
wczoraj zamówiliśmy wózek; kupiliśmy materacyk, gruby kocyk i otulaczek.
malina - ale jak masz 60% wilgotności to chyba dobrze? i nie trzeba nawilżać? :-)
wczoraj zamówiliśmy wózek; kupiliśmy materacyk, gruby kocyk i otulaczek.
Ostatnia edycja:
K
koncia
Gość
M postanowił zakupić synkowi kombinezon i wybrał sobie taki ;-)
Dla mnie troszkę ciemny, ale foczki/pingwinki?/ są urocze. Mi się tylko białe/beżowe podobały i M stwierdził, że niepraktyczne Ale licytuję sobie misiowy kombinezonik, więc młody będzie miał prawdopodobnie 2. Mamusiowy i tatusiowy
A ten kosztował 23zł z przesyłką
Dla mnie troszkę ciemny, ale foczki/pingwinki?/ są urocze. Mi się tylko białe/beżowe podobały i M stwierdził, że niepraktyczne Ale licytuję sobie misiowy kombinezonik, więc młody będzie miał prawdopodobnie 2. Mamusiowy i tatusiowy
A ten kosztował 23zł z przesyłką
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hmmm, wymyslilam cos innego, ale nie wiem czy zdarze zamowic kartki i je wyslac przed Dniami Babci i Dziadka.Aga ja wysłałam taka kartke mamie na urodziny ostatnio mówiła że co na nią spojrzy to płacze jak bóbr wiec chyba trafione w200%
Kupilismy dzis lampke w ksztalcie ksiezyca i troche rzeczy do torby szpitalnej :-)
Podziel się: