reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

nikusia - bardzo ładne zakupy babci:-D

haha, moja teściowa jakis czas temu zadzwoniła że jest w sklepie (chyba w sellgrosie) i że jest mnóstwo ciuszków i że kupi tylko mam powiedzieć co...:-) oczywiście jej powiedziałam dokładnie z rozmiarami:-) pomijając fakt że większość różowa(podobno nie było innych kolorów:-D) to nie te rozmiary co chciałam:-D grunt że się starała:-D ciuszki ładne, mimo że różowe, na pewno się nie zmarnują :-D

reklama
He He futrzaczku dobre sobie z tymi zakupami teściowych.
Moja kupiła nam ostanio body z długim rękawem na rozmiar 56, takie śliczne, białe, z przodu ze srebrnych cekinów napis kocham babcię ...... a dookoła szyi falbanka ............. tyle, że my kurde czekamy na Maciusia a nie na Maciejkę ...... :-D no nic poczeka na kolejnego członka rodziny może to jakaś zapowiedź małej księżniczki............... :-)

A oto moje wczorajszy nabytki:)

5fnq52.jpg
sgr04p.jpg

piękne macie ubranka, napatrzyć się nie mogę i zawsze jak gdzieś jestem na zakupach to nie mogę się zdecydować...
mam do was pytanko, czy pierzecie wszystkie ciuszki? chodzi mi np o kombinezony,jakieś sweterki, ręczniki i kocyki???

zuza ja wyprałam wszystko co miałam -nawet pieluszki nowiutkie ponieważ nowe nawet nic nie wytrą i będę się wściekać tylko.Nie prałam tylko nowego rożka na wybranie i kocyka-uszło im na sucho:-D
Aż Wam zazdroszczę tych zakupów teściowych-chociaż ja od niej nie patrze bo mam naprawdę wszystko a jak szkrab się urodzi to wtedy napewno kupi bo z gołą ręką nie przyjdzie -moja dalej udaje jakby nigdy nic -jakbym wcale nie była w ciąży -tylko czai jak ktoś zapyta jak się czujesz i kiedy rozwiązanie a sama ani me ani be
Śliczne te Wasze zaopatrzenia !:-)

w czwartek malujemy naszą sypialnie i potem zamierzam wyprać całą resztę jaka mi została, tym bardziej że mają dojść kolejne przesyłki:)))

reklama
Nikusiazory- no to dzidzia będzie mieć fajna babcie:):-) moja mama jest stanowczo na nie w kwestii kapturów i bodziaków:) hi hi a ja przeciwnie- strasznie mi sie podoba ten pajac z uszami:):-D:-D

Mami- to masz przebojowa teściową- no co babci się spodobało i ma byc:) ha ha ha:-D:-D

Masala-fajne łowy ale żyrafa mnie powaliła- świetna:):-)

Zuza- ja wszystko wypralam:) reczniki, posciel, koce, pieluszki, ciuszki, kombinezony itp:):-)

Do góry