reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Milutkuuu i jak tam dotarły rzeczy od r_77 ;)??
W dalszym ciągu czekam- jak nie dojdą jutro to będę do nich dzwonić bo to by było wysoce śmieszne- żeby paczka szła od środy te 25km. Myślę ze kurier był ja powinien spokojnie dostarczyć w piątek...ale pewnie zlali robotę i sobie gdzieś leży. Jak dojdzie to dam znać:)

reklama
Pastela moja mama jest krawcową z 200% zboczeniem zawodowym i powiem ci, że te ubranka jej się lepsze wydają niż ze smyka na przykład. Ja też jestem nimi pozytywnie zaskoczona, nie wiem jak po praniu się będą zachowywały, ale na razie wyglądają ok. Niektóre mieli takie nie za fajne w dotyku jakieś takie sztywne i w ogóle, ale takich to nie brałam bo było w czym wybierac :-)
Zdjęcie0220.jpgZdjęcie0221.jpgZdjęcie0224.jpgZdjęcie0222.jpgZdjęcie0223.jpg

jeszcze parę cudeniek a dziś znowu byłam w sklepie :zawstydzona/y:

malina - ale jak masz 60% wilgotności to chyba dobrze? i nie trzeba nawilżać? :-)

Masz absolutną rację! Początkowo myślałam, że to pokazuje % do tego odpowiedniego nawilżenia hahahaha Ale byśmy się rozpłynęli ;)
Pomiędzy 40 a 60 jest ok :) To zasługa tego, że często otwieram okna, mokre ręczniki wieszam na kaloryferach, mamy nawilżacze takie zawieszki, ale teraz będzie mnie cyrków, pstryk urządzonko i się nawilża i jonizuje powietrze :D

Kasia, mój M właśnie chce taką lampkę kupić :D mają takie w castoramie, są też inne modele i samoloty. Cena podobna.

Kasia - no ja podejrzewam, że Emek to by kupował zaraz;) i wyjdzie na to, że z sypialni zrobi się pokój Emka i Juniora, a mnie do kuchni do garów wygonią;) echhh gdybym miała osoby pokój tylko dla dziecka to na bank bym mu zrobiła wystrój w stylu F1 właśnie;)
Dziękuję Ci bardzo za tego linka:)

reklama
Do góry