reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
No niestety u mnie w mieście nie ma Ikea i dość sporo drogi musiała bym pokonać by zobaczyć takie baldachimy. Więc do wyboru zostaje jedynie zamówienie. No jeszcze mam troche czasu by się zastanowić... :)
Masala ładne to łóżeczko.
Pozdrawiam

Bo ja tylko link do zdjecia wyslalam... ale jak nie mozesz to wkleje samo zdjecie.
Lozeczko jest z Polski i liczylma i duzo taniej wyjdzie kurierem sprowadzic z Pl materac i lozeczko... w 100 funtach sie zmieszcze, a tutaj to za sam materac wiecej zaplace;/
2j4wknl.jpg

hmm fajne i kolory pasujace mi do sypialni:) ja wczoraj fajne na e bauy znalazlam za fajne pieniazki prawie nowka bo to byl prezent od kogos nie chciany bo juz mieli swoje ale ale ze licytacja sie zaczela 10 min przed to mi je sprzatneli sprzed nosa o 1 funta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:a to wszystko przez to ze nie mam reflexu teraz na zadne aukcje nie nabiore sie jak juz to buy now...no.

buziaczek bo to lozeczko to jest zbudowane tak jak to safarii co kiedys linka wrzucalam, tylko tamto bylo tylko ciemne, a my mamy jasna sypialnie wiec sie na nie nie zdecydowalam, a to jest takie same tylko bez rysunku i zamiast bialego jest jasny bez wiec teraz bedzie pasowalo:)) i za 230 zl:DD

no faktycznie okazja... ja ci powiem ze w pl to musi byc faktycznie tanio bo np w moim klubie -tam gdzie jeszcze poki co jestem na etacie to mielismy przebieralnie damska remontowana i wiesz co? wszystkie meble byly sprowadzane z polski bo tanie i dobre jakosciowo:tak:wiec gratulacje wyboeu byle bys nie musiala dlugo czekac bo my na drzwi z pl do klubu 7 tyg czekalismy... a obiecano nam 3 tyg

reklama
buziaczek ale ja bede za dwa tyg w pl, zamowie je teraz na polski adres i firma kurierska sama osobiscie wysle do uk. Mysle ze dluzej niz tydzien nie bedzie szla...

Do góry