reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

aa ja dzis musze sie poswiecic i wreszcie ostatecznie wybrac posciel i przewijak z szafką tylko musze poszperac gdzie w miare najtaniej i najładniej hehe zeby po nowym roku zamówic;-).............

reklama
Moja kolezanka miala wlasnie taka hustawke Rain Forest i jej maly tez ja bardzo lubil :) i karuzele z tej serii tez miala i synek bardzo sie nia interesowal :)

Ja kolderki nie zamierzam tez na razie uzywac, spiworek chce kupic :) a kolderka bedzie od roczku, nawet na opakowaniu jest napisane, zeby stosowac po 12 miesiacu zycia. ale przescieradelko, bumper i kocyk sie przydadza :)

Ja mialam jeszcze maty z tej serii, ale wielkim hitem byla pozytywka ze swiatelkami wlasnie... Ja sama uwielbialam z Olem lezec i sobie patrzec, wiec i tym razem kupimy... Bo w starej poszedl w koncu silniczek..

Pozytywka w tej karuzeli czy masz jakas inna na mysli? Podobno ma fajne dzwieki :)

Ja musze komode jeszcze kupic na ktorej ta mate do przewijania poloze i przewijak jak ta lala :)

Hej jestem tu nowa. A dla naszego maluszka mamy już prawie wszystko, wózka tylko brakuje i kosmetyków.
Pościel, którą pokazywała koleżanka jest po prostu śliczna, widziałam podobną niestety musiałam wybrać tańszą...
P.S. dziewczynki pomocy jak robi się ten suwaczek w którym tyg ciąży jestem?

Pastela tez słyszałam o ksiazcze pod materac;)

Te lezaczko bujaczki sa fajne ale ostatnio ogladałam program z pania od rozwoju niemowlakow i mowiła ze popierwsze dziecko nie powinno długo w tym przebywac i trzeba zwrocic uwage zeby te wiszace zabaweczki były przed oczami a nie nad głowa bo dzidzia bedzie sie nienaturalnie wyginac do nich i to jest niebezpieczne.

świetne zakupy dziewczyny :)
ja odłożyłam zakup łóżeczka na styczeń tj dziadkowie kupują, a drudzy dziadkowie zakupili dziś wózek o taki, natomiast my rodzice :D dokonalismy wszelakich ciuszkowych zakupow i smiało mozna powiedzieć ze mamy wszystko - poszaleliśmy na wyprzedażach i np mamy śliczne sztruksowe ogrodniczki h&m za 20 zł, albo polarowe bluzy za 5 zł (z mniej znanych sklepow:p) - moze jutro uda mi sie wrzucić jakieś foto

dokupienia zostało mnóstwo pierdółek w tym kosmetyki, ogromnie zaciekawił mnie kuferek ktory pokazała AGA tak się zastawiam czy ten co pokazała MARTA wart jest swojej ceny i czy te pojemności 100 ml to nie mało.....https://www.babyboom.pl/forum/members/aga_cina-79189.html

A teraz ja sie pochwale troszke moimi zdobyczami:-)

IMG_3027.jpgIMG_3034.jpgIMG_3029.jpgIMG_3035.jpgIMG_3028.jpgIMG_3032.jpgIMG_3031.jpgIMG_3033.jpgIMG_3030.jpgIMG_3041.jpg

Ten Smerf to pierwsza maskotka od tatusia:-D:-D te zdobycze to jeszcze nie wszystko ale takie, ktore najbardziej mi sie podobaja:-)

reklama
Do góry