lilula8891
Fanka BB :)
u mnie się mąż zadeklarował że pomoże sama jestem ciekawa pewnie będzie śmiesznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja właśnie planuję chyba robić taką akcję co jakiś czas od kolejnej wizyty u Ginki - i chyba najlepiej kremem do depilacji. Posmarować, odczekać i zmazać. Maszynką trochę się boję...Ja naleze do tych brzuchatek. Ja na pewno sie ogole, bo nie chce zeby potem mnie tam pozarzynały. Tylko nie wiem jak ja to zrobie, trzeba sie bedzie niezle pogimnastykowac.
Ja sie ogole w domku, bo nie chce zeby mnie musialy golic biedne praktykantki( zawsze im przypada ta niewdzieczna rola a one i tak musza potem jeszcze lewatywe zrobic).Nie wiem gdzie zadać to pytanie ale ma to związek z przygotowaniem się do szpitala:
hm... co robicie z intymnym owłosieniem? Pytanie kieruję przede wszystkim do tych Brzuchatek, które na codzień nie usuwają tam włosków - czy przed porodem macie zamiar podjąć jakieś specjalne zabiegi?
Ja sie ogole w domku, bo nie chce zeby mnie musialy golic biedne praktykantki( zawsze im przypada ta niewdzieczna rola a one i tak musza potem jeszcze lewatywe zrobic).