reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lista rozdwojonych GrUdniÓwEcZek + gratulacje

..aenye ja teztak juz chciama, chcialam i nagle mi sie odechcialo ... zaczelam sie bac i stresowac ze nie jestem jeszcze gotowa ... pare dni pozniej odeszly mi wody i juz na wszystko bylam gotowa ... glowa do gory ... mamuska bedzie z Ciebie wysmienita :happy: buziaki:happy:

reklama
cześć dziewczyny chcialam sie pochwalic . swoja córcią która urodziła sie 28.11 o godzinie 17.15
waga 3380 i 56 cm
jak mi sie uda to zaraz dołącze kilka fotek
pozdrawiam:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Margaret Wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZYBKIEGO PRZYPOMNIENIA ZE ZDJĘCIAMI (PRZEZ ŻABE NAJLEPIEJ) BO CIOCIE CHCĄ DZIDZIULKE ZOBACZYĆ

Margaret Wielkie gratulacje !! duzo radosci z coruni!!

czekamy na zdjecia malutkiej i relacje z porodu !!

Tak coś czułam, że nam się rozdwoiłaś spryciulo jedna!! Ucałuj Zosieńke i dawaj szybciutko zdjęcie

GRATULUJE I SZYBKIEGO POWROTU DO ZDRÓWKA ŻYCZE:-D

reklama
Do góry