reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lista rozdwojonych GrUdniÓwEcZek + gratulacje

Jejku,ale informacja...az mi dreszczole przeszly,ALE SIE CIESZE:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
NIEISTOTNA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

reklama
Serdeczne gratulacje Nieistotna!!!!
Piękna data urodzin!!!

A oto narodzinowy horoskop:

Dzieci urodzone między 4:00 a 11:00 są przebojowe.
1.12.2006 - Twoja pociecha będzie chciała mocno zaistnieć, pokazać swoją niezależność (Pluton w Strzelcu). Będzie chodzić własnymi ścieżkami i nierzadko bulwersować otoczenie. Nie krępuj jej wyobraźni, ale wytycz dziecku granice ryzyka i naucz zasad, które przydadzą się w dorosłym życiu. Najlepsze imiona: Tatiana i Romuald (hehe).

Nieistotku wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :happy:
Normalnie nie wytrzymałam i po smsku od Ani (buziak:-) ) przybiegłam do mamy do pracy by potwierdzić. :tak:
Gratuluję grudniowej mamusi grudniowego synusia!!!!!!!!!:happy:

HURRAA !!!! jaka miła niespodzianka :-D wzorowo sie nam grudzień zaczął. GRATULUJE

mam nadzieje ze teraz nie zrobi sie jakiś zastój tylko ladnie pojdzie dalej

reklama
Ale bomba, czytalam inne watki i ten calkiem ominelam. fajtlapa ze mnie, ale zdazylam zakumac.
NIEISTOTNA NAJSZCZERSZE GRATULACJE, ZAZDROSCIMY CI ALE CIESZYMY SIE JESZCZE BARDZIEJ, DUZA BUZKA DLA MAMY I FILIPKA,
PRAWDZIWE OTWARCIE GRUDNIA.:-) ;-) :tak: :-D :-p :happy: :laugh2:

Do góry