reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lista rozdwojonych GrUdniÓwEcZek + gratulacje

Jejku,ale informacja...az mi dreszczole przeszly,ALE SIE CIESZE:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
NIEISTOTNA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

reklama
Serdeczne gratulacje Nieistotna!!!!
Piękna data urodzin!!!

A oto narodzinowy horoskop:

Dzieci urodzone między 4:00 a 11:00 są przebojowe.
1.12.2006 - Twoja pociecha będzie chciała mocno zaistnieć, pokazać swoją niezależność (Pluton w Strzelcu). Będzie chodzić własnymi ścieżkami i nierzadko bulwersować otoczenie. Nie krępuj jej wyobraźni, ale wytycz dziecku granice ryzyka i naucz zasad, które przydadzą się w dorosłym życiu. Najlepsze imiona: Tatiana i Romuald (hehe).

Nieistotku wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!:-D :-D :-D :-D :happy:
Normalnie nie wytrzymałam i po smsku od Ani (buziak:-) ) przybiegłam do mamy do pracy by potwierdzić. :tak:
Gratuluję grudniowej mamusi grudniowego synusia!!!!!!!!!:happy:

HURRAA !!!! jaka miła niespodzianka :-D wzorowo sie nam grudzień zaczął. GRATULUJE

mam nadzieje ze teraz nie zrobi sie jakiś zastój tylko ladnie pojdzie dalej

reklama
Ale bomba, czytalam inne watki i ten calkiem ominelam. fajtlapa ze mnie, ale zdazylam zakumac.
NIEISTOTNA NAJSZCZERSZE GRATULACJE, ZAZDROSCIMY CI ALE CIESZYMY SIE JESZCZE BARDZIEJ, DUZA BUZKA DLA MAMY I FILIPKA,
PRAWDZIWE OTWARCIE GRUDNIA.:-) ;-) :tak: :-D :-p :happy: :laugh2:

Do góry