reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lista rozdwojonych GrUdniÓwEcZek + gratulacje

Szczesciem zawsze trzeba sie dzielić

Serdeczne gratulacje dla Ciebie Gosik i Twojego pieknego synka :)

reklama
Gosik, wielkie gratulacje dla ciebie i ślicznego synusia!!! Szybkiego powrotu do formy i przesyłaj nam nowe fotki :-) Może napiszesz nam jak wyglądał twój poród?

Gosik Wielkie gratulacje naszej drugiej grudniówce!!!!!!:-D:happy::happy:
Synuś prześliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wielkie uściski (delikatne bardzo oczywiście;-)).
Gratuluję!!!

Gratulacje dla rodziców pierwszego meskiego grudniówka!!!!!

Jak ja zazdroszczę,ze macie to juz za sobą...:-D:-D:-D

Tak czułam, że jak na pare dni znikne i się nowa dzidzia pojawi:tak::-D

Gosik gratulacje dla Ciebie i Twojego syneczka no i dla tatusia ma się rozumieć:-D

reklama
Dziekuje Wszystkim Mamusiom, Caluski dla Waszych brzusiatych Kruszynek. Ogromne buziaki dla sliczniutkiej Marianny. Wszystkim zycze z calego serca szczesliwych rozwiazan. Juz niedlugo Kochane najpiekniejsze chwile w Waszym zyciu!!!!!

Porod wspominam wspaniale:) Cudowna opieka i atmosfera. W samym szpitalu do momentu rozwiazania bylam 9,5h. O drugiej nad ranem pekly mi wody plodowe, przeczekalam kilka godzin w domku. O 9 bylam juz w szpitalu. Moj maz byl przy mnie caly ten czas (nie wyobrazam sobie porodu bez Niego:)) Urodzilam naturalnie (18:30), pamietam bol do dzis:) ale najwazniejsze - synus jest juz z nami!!! kazde jego spojrzenie, usmiech wynagradza nawet najwieksze cierpienie:)

Z calego serca trzymajcie sie Kochane!!!

Do góry