reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lista rozdwojonych GrUdniÓwEcZek + gratulacje

Gratulacje dla pierwszej grudnioweczki 2006!!! Zdrowka przede wszystkim!....Moja Lenka ma dzisiaj wlasnie 11 miesiecy. Rok temu w grudniu ja rodzilam. Wspominam to cudownie. Ciaza, porod.....Az mam lzy jak to wspominam i Wam wszystkim zycze zebyscie mialy takie same wspomnienia za rok jak ja dzisiaj....

reklama
My równiez przyłączamy sie do gratulacji i zdrówka dla grudniuweczki i pozdrawaimy serdecznie oraz życzymy zdrowka :tak:

:-) :-) :-) :-) SERDECZNE GRATULACJE MOC ŻYCZEŃ I SZYBKOEGO POWROTU DO FORMY.:-) :-) :-)
MALEŃSTWO CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze raz wszystkim dziekuje za zyczenia i nie moge sie doczekac aby samej moc pogratulowac innym mamusiom i dzidziusiom.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kochane Mamusie, pozdrawiam na wstepie:) ja tez jestem z listy grudnioweczek i chociaz nie jestem takim czynnym uczestnikiem forum postanowilam podzielic sie z Wami moim szczesciem:) 20 listopada na swiat przyszedl moj ukochany synus - Oliver.
Urodzilam na dwa tygodznie przed terminem, ale syneczek tryska zdrowiem. Przesylam pare fotek:) Powodzenia dla Wszystkich oczekujacych Mamusiek.

Załączniki

• DSCF1976.JPG
    DSCF1976.JPG
    47,3 KB · Wyświetleń: 115
  • DSCF1975.JPG
    DSCF1975.JPG
    43,8 KB · Wyświetleń: 122
  • oli2.jpg
    oli2.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 121
  • love.jpg
    love.jpg