reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

Wczoraj mnie nie bylo bo czulam sie fatalnie :( dzis przynajmniej teraz jest troszeczke lepiej.Mimo ze to pierwsza ciaza i nie wiem czy to KRUSZYNKA ale mam nadzieje ze tak bo to takie dziwne bulgotki.Czuje to kilka razy dziennie gdy leze.Mam cicha nadzieje ze moj nadal bolacy mimo fenoterolu brzusio w koncu zaakcepyuje moja kruszynke

reklama
hej!
z tymi ruchami to jest strasznie.. nic niewiadomo.. coś bulgota.. coś tam przeleci po jelitach..hihi a tak to jest gdy się nie ma doswiadczenia.. mnie też się wydaje że tak od 2 tyg coś bulgota ale pewnosci to nie mam..czekam i czekam..
Pan doktor kazał zapamiętać kiedy dokładnie pierwszy raz poczuję - nie wiecie po co? Ja mu mówię że to nie jest takie łatwe bo tam różne rzeczy mi się dzieją a on ze to jest nie do przeoczenia bo to bardzo charakterystyczne.. ( skąd może wiedziec o tym facet? :) )

Moja teściowa twierdzi,ze od pierwszego kopa 144 dni do porodu zostają, wiec ja uroszę w połowie października, co w sumie nie jest takie niemożliwe, duże dzieci też wyłaziły wcześniej :)
Mozę dlatego lekarz kazał ci pamiętać?

Bo to co bulgota, to dzidziuś raczej:)Zwłaszcza jesli bulgot nisko

bulgota---cóż za przepiękne słowo ;D

Niech nam żyje i bulgota!!!!

Zgadzam cię z Klementynką na podstwie daty odczówania pierwszych ruchów dziecka lekarz oblicza datę porodu i to ponoć ta data jest najbardziej prawdobodobna Ale u mnie już po rybklach może to nie prawdopodobne ale ja byłam tak nie pewna czy to ruchy czy nie że tej pierwszej daty nie zapisałam dzisiaj jestem pewna ze to były ruch ale daty nie mogę sobie za nic przypomnieć :mad:

reklama
Do góry