reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

reklama
Hej!
Ja juz tez chyba czułam pierwsze kopniaczki. Nie mogłam w to uwierzyć, bo wydawało mi się za szybko i dlatego nic nie pisałam na ten temat. Ale patrze że Ithildin ma termin na dzien przede mną i uwierzyłam że rzeczywiście to było moje maleństwo.
To było 15.06. i od tego czasu moj mąż nazwał dzidzię KOPACZ.

Pycha!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!! ;D Ale te 144 dni to nie jest przypadkiem jakiś przesąd...? Doliczyłam, owszem, wychodzi trochę wcześnie, chociaż to nie wykluczone... Tylko myslałam, że dzidzia będzie strzelcem, a wychodzi na to, że skorpionem ;)

Hej!
Mnie się też zdaje, że w moim przypadku jak dodam te 144 dni to trochę za szybko będzie. Moja mama twierdzi że od pierwszych ruchów to równo 4,5m-ca, ale to wychodzi mi jeszcze wcześniej. Chyba nie wierze w te obliczenia. Zwłaszcza że chciałabymzeby moja dzidzia była Strzelcem.

Generalnie chyba nikt nie jest w stanie precyzyjnie określic terminu, przecież on nawet nie zależy od wielkości Malucha bo się rózne dzieci rodzą :)

reklama
Witam! właśnie dzisiaj się zarejestrowałam.... :)
Jestem u Was po raz pierwszy i już bardzo się ciesze, że będę mogła wymieniać doświadczenia związane z ciążą..
Jestem w 18. tyg , termin mam na 22 listopada i jeszcze nie wiem czy to dziewczynka czy chłopczyk..ale najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy...
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :D

Do góry