reklama
Dzień dobry
Drugiego, wyczekanego szkraba spodziewam się około 4 listopada. Pozdrawiam wszystkie jesienne mamy! Starszy synek przyszedł na świat 24 października, więc może "wyrobię" się na urodziny - są plusy takiej sytuacji - np. jedna impreza urodzinowa.
Oczywiście wpisuję się na listę listopadową!
Drugiego, wyczekanego szkraba spodziewam się około 4 listopada. Pozdrawiam wszystkie jesienne mamy! Starszy synek przyszedł na świat 24 października, więc może "wyrobię" się na urodziny - są plusy takiej sytuacji - np. jedna impreza urodzinowa.
Oczywiście wpisuję się na listę listopadową!
klementynka
Fanka BB :)
Witaj Magda_PP
powiem ci z doświaczenia że łączone imprezy powodują marudzenia niektórych z rodziny, ze trzeba podwójne prezenty kupować, a to tylllllllle kasssssssy...
powiem ci z doświaczenia że łączone imprezy powodują marudzenia niektórych z rodziny, ze trzeba podwójne prezenty kupować, a to tylllllllle kasssssssy...
Jeśli chodzi o łączone imprezy to u mnie też są duże szanse maleństwo ma termin na 9.11 a jego tatuś urodził się 07.11 więc sznse są duże a tak poza tym jeśli to będzie chłopiec to będzie miał na imie tak samo jak jego tatuś więc imieninki będą tego samego dnia zresztą jak to będzie dziewczynka to będzie miała imię po mnie więc imieninki mamy w rodzinie na bank dublowane albo jedne albo drugie ;D
klementynka
Dodka
coraz więcej nas (do pieczenia chleba)... a ja myślałam że w listopadzie nie będzie tłoku w szpitalach ;D
coraz więcej nas (do pieczenia chleba)... a ja myślałam że w listopadzie nie będzie tłoku w szpitalach ;D
Klementynko, pewnie masz rację co do łączonych imprez. Jest jednak ogromny plus takich podwójnych urodzin - jedna wizyta teściowej A tak swoją drogą, która z Was, Dziewczyny, czuje już ruchy? Ja poczułam w 17 tygodniu - sprawdza się więc teoria, ze przy drugim dziecku ruchy czuje się wcześniej. Może to też wynik tego, ze wiem czego się spodziewać?
Pozdrawiam serdecznie, Marta.
Pozdrawiam serdecznie, Marta.
klementynka
Święta racja ;D ;D ;D ;D ;DMarta_PP pisze:Klementynko, pewnie masz rację co do łączonych imprez. Jest jednak ogromny plus takich podwójnych urodzin - jedna wizyta teściowej
Ja tradycyjnie nie pamiętam, moim zdaniem pierwsze bulgotki to były jużw 14tym tygodniu, ale porządne kopniaki to też koło 17tego
reklama
A ja czuję czuję czuję!!! To moje pierwsza ciąża więc moja radość jest przeogromna Jednak co do daty pierwszych ruchów to nie jestem pewna pierwsze bulgotki to już nawet były ze 2 tygodnie temu czyli w 16 tygodniu ale teraz czyli w 18 jest znacznie wyraźniej tylko jedno mnie zastanawia w dzień ruchy czuje sporadycznie za to wieczorem i w nocy częściej czy to znaczy że trawił mi się nocny marek czy też nocna marka ;D
Podziel się: