reklama
klementynka
Fanka BB :)
Cześc Beata
już cię dopisuję
już cię dopisuję
maassandra
Zaangażowana w BB
witam
generalnie to moge powiedziec, ze wybrzuszyl mi sie brzuch i mam 105 cm w obwodzie ;( naprawde malo jadam, wiec nie mam pojecia dlaczego on jest taki duzy?!
siedze sobie w domku (nie pracuje), jednak nie wychodze sama, bo mam tendencje do zaslabniec. zakupy robi moj maz, dzieki temu codziennie mam truskawki
nudzi mi sie, bo nie mam zbyt wielu znajomych w miescie, gdzie (mam nadzieje czasowo) mieszkam. czytam ksiazki, ogladam tv, duzooo odpoczywam i siedze na necie. moj nr gg 8880177, lub nick na tlenie: maassandra. pozdrawiam mamusie i malenstwa
ps. Beato masz taki sam termin jak ja
siedze sobie w domku (nie pracuje), jednak nie wychodze sama, bo mam tendencje do zaslabniec. zakupy robi moj maz, dzieki temu codziennie mam truskawki
ps. Beato masz taki sam termin jak ja
Pycha
mama Mai i Marty
Witam jestem tu nowa. Tez chciałabym być na liście , termin na 24 listopad.
klementynka
Pycha - witamy 
maassandra - to ja jeszcze proponuję czat tutaj
maassandra - to ja jeszcze proponuję czat tutaj
klementynka
cammi - na zdrówko
czasem Maluszek nie chce pokazać kim jest, a czasem usg jest dopiero 30 czerwca wrrrrrrrrrr ;D
czasem Maluszek nie chce pokazać kim jest, a czasem usg jest dopiero 30 czerwca wrrrrrrrrrr ;D
reklama
Naturello nie znam się na tym tak zupełnie ale ponoć w 15 jest już szansa zobaczyć płeć dzidziusia. Mnie sie udało w 18tyg i 3 dniu więc tydzień wczesniej chyba nie gra roli.. jak zobaczyłam malutką na monitorze to widziałam tylko kręgosłup i główkę no i stópki takie słodziutkie.. pomyślałam - acha to już nam się pokazał wstydniś.. ale gin tak pojeźdźił mi po brzuchu na boki i stwierdził że widać i czy chce wiedzieć.. no to ja że oczywiście..
W ogóle ku mojemu zaskoczeniu zrobił mi już usg przez brzuch a nie od środka..myslałam że to jeszcze za wcześnie ale chyba tak się juz robi w piątym miesiącu.. Pozdrawiam.
Podziel się: