reklama
klementynka
Fanka BB :)
Cześc Beata
już cię dopisuję
już cię dopisuję
maassandra
Zaangażowana w BB
witam generalnie to moge powiedziec, ze wybrzuszyl mi sie brzuch i mam 105 cm w obwodzie ;( naprawde malo jadam, wiec nie mam pojecia dlaczego on jest taki duzy?!
siedze sobie w domku (nie pracuje), jednak nie wychodze sama, bo mam tendencje do zaslabniec. zakupy robi moj maz, dzieki temu codziennie mam truskawki nudzi mi sie, bo nie mam zbyt wielu znajomych w miescie, gdzie (mam nadzieje czasowo) mieszkam. czytam ksiazki, ogladam tv, duzooo odpoczywam i siedze na necie. moj nr gg 8880177, lub nick na tlenie: maassandra. pozdrawiam mamusie i malenstwa
ps. Beato masz taki sam termin jak ja
siedze sobie w domku (nie pracuje), jednak nie wychodze sama, bo mam tendencje do zaslabniec. zakupy robi moj maz, dzieki temu codziennie mam truskawki nudzi mi sie, bo nie mam zbyt wielu znajomych w miescie, gdzie (mam nadzieje czasowo) mieszkam. czytam ksiazki, ogladam tv, duzooo odpoczywam i siedze na necie. moj nr gg 8880177, lub nick na tlenie: maassandra. pozdrawiam mamusie i malenstwa
ps. Beato masz taki sam termin jak ja
Pycha
mama Mai i Marty
Witam jestem tu nowa. Tez chciałabym być na liście , termin na 24 listopad.
klementynka
Pycha - witamy
maassandra - to ja jeszcze proponuję czat tutaj
maassandra - to ja jeszcze proponuję czat tutaj
klementynka
cammi - na zdrówko
czasem Maluszek nie chce pokazać kim jest, a czasem usg jest dopiero 30 czerwca wrrrrrrrrrr ;D
czasem Maluszek nie chce pokazać kim jest, a czasem usg jest dopiero 30 czerwca wrrrrrrrrrr ;D
reklama
Naturello nie znam się na tym tak zupełnie ale ponoć w 15 jest już szansa zobaczyć płeć dzidziusia. Mnie sie udało w 18tyg i 3 dniu więc tydzień wczesniej chyba nie gra roli.. jak zobaczyłam malutką na monitorze to widziałam tylko kręgosłup i główkę no i stópki takie słodziutkie.. pomyślałam - acha to już nam się pokazał wstydniś.. ale gin tak pojeźdźił mi po brzuchu na boki i stwierdził że widać i czy chce wiedzieć.. no to ja że oczywiście.. W ogóle ku mojemu zaskoczeniu zrobił mi już usg przez brzuch a nie od środka..myslałam że to jeszcze za wcześnie ale chyba tak się juz robi w piątym miesiącu.. Pozdrawiam.
Podziel się: