reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista obecności

reklama
Cześc mam termin na 1 listopad.Dzisiaj jest mój pierwszy dzień u was. :laugh: :laugh: :laugh: ;)

catcatabu20021019_1_Wojtusia+urodziny.png

witam :) generalnie to moge powiedziec, ze wybrzuszyl mi sie brzuch i mam 105 cm w obwodzie ;( naprawde malo jadam, wiec nie mam pojecia dlaczego on jest taki duzy?!
siedze sobie w domku (nie pracuje), jednak nie wychodze sama, bo mam tendencje do zaslabniec. zakupy robi moj maz, dzieki temu codziennie mam truskawki ;) nudzi mi sie, bo nie mam zbyt wielu znajomych w miescie, gdzie (mam nadzieje czasowo) mieszkam. czytam ksiazki, ogladam tv, duzooo odpoczywam i siedze na necie. moj nr gg 8880177, lub nick na tlenie: maassandra. pozdrawiam mamusie i malenstwa
ps. Beato masz taki sam termin jak ja ;)

Klementynko dziekuje za śliczną różową dziewczynkę w naszym "porządku" co ja jestem jedyna nikt nic nie wie?
a może nie chcie wiedzieć co? zrobimy ankietę czy większość chce wiedziec czy nie co?

ja już bardzo chciałabym wiedzieć... usg mam 17 czerwca, to będzie początek 18 tygodnia - może być nieco za wcześnie...:(

reklama
Naturello nie znam się na tym tak zupełnie ale ponoć w 15 jest już szansa zobaczyć płeć dzidziusia. Mnie sie udało w 18tyg i 3 dniu więc tydzień wczesniej chyba nie gra roli.. jak zobaczyłam malutką na monitorze to widziałam tylko kręgosłup i główkę no i stópki takie słodziutkie.. pomyślałam - acha to już nam się pokazał wstydniś.. ale gin tak pojeźdźił mi po brzuchu na boki i stwierdził że widać i czy chce wiedzieć.. no to ja że oczywiście..:) W ogóle ku mojemu zaskoczeniu zrobił mi już usg przez brzuch a nie od środka..myslałam że to jeszcze za wcześnie ale chyba tak się juz robi w piątym miesiącu.. Pozdrawiam.

Do góry