reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

Zaczeło się od tego że puchłam potem bóle głowy i za wysokie ciśnienie, więc Pan doktor kazał pokazać się w szpitalu (pechowo bo sam akurat był na urlopie). Zostałam na cztery dni i w dzień kiedy wróciłam zaczęły się skurcze więc nospa, ciepła woda do wanny i próbowałam się uspokoić bo ciśnienie doszło do 150/95. Tel do lekarzą i rozkaz powrotu do szpitala. Okazało się być zatrucie i biegunka, która prawie wywołała poród. Cieszę się że udało się powstrzymać poród bo naprawdę nic jeszcze nie miałam przygotowane a nie chciałabym zostawiać mężczyzny z tymi wszystkimi przygotowaniami.

reklama
madzia79 witam moją imienniczke na forum, dobrze że chociaż teraz odważyłaś się do nas zagadać :laugh:

almetko cieszę się że z wami wszystko ok, uważaj na siebie i swoją dzidzię... :) a swoją drogą to nie wiedziałam, że biegunka moze doprowadzić do porodu...jednak człowiek uczy się całe życie :o

Madziu79 cieszę się że u nas zawiotałaś.Almetkomam nadzieję że do końca wytrwasz z nami a nie na wczasach w szpitalu.

dziewczyny odmeldowuję się do niedzieli, jadę na wakacje do lasu, to ostatni dzwonek, remont już zakończony trzeba kiedyś odpocząć
trzymajcie się i zaczekajcie na mnie jeszcze się nie sypcie, do listopada jeszcze kupa czasu 8) ;D :laugh: :)

pozdrawiam wszystkich Justyna

reklama
Witam wszystkie, "starych" i "nowych" listopadówki :)
Parę dni nie zaglądałam, a tutaj nowy październikowo-listopadowy dzieciaczek! :D
I są też prawie październikowo-listopadowe - Naturella, Almetka trzymajcie się :)

Do góry