Zaczeło się od tego że puchłam potem bóle głowy i za wysokie ciśnienie, więc Pan doktor kazał pokazać się w szpitalu (pechowo bo sam akurat był na urlopie). Zostałam na cztery dni i w dzień kiedy wróciłam zaczęły się skurcze więc nospa, ciepła woda do wanny i próbowałam się uspokoić bo ciśnienie doszło do 150/95. Tel do lekarzą i rozkaz powrotu do szpitala. Okazało się być zatrucie i biegunka, która prawie wywołała poród. Cieszę się że udało się powstrzymać poród bo naprawdę nic jeszcze nie miałam przygotowane a nie chciałabym zostawiać mężczyzny z tymi wszystkimi przygotowaniami.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Almetko, dobrze ze jednak wróciłaś jeszcze nierozdwojona, zawsze to lepiej jak dzidzia posiedzi w brzuszku tyle ile trzeba.
madzia79 witam moją imienniczke na forum, dobrze że chociaż teraz odważyłaś się do nas zagadać :laugh:
almetko cieszę się że z wami wszystko ok, uważaj na siebie i swoją dzidzię... a swoją drogą to nie wiedziałam, że biegunka moze doprowadzić do porodu...jednak człowiek uczy się całe życie
almetko cieszę się że z wami wszystko ok, uważaj na siebie i swoją dzidzię... a swoją drogą to nie wiedziałam, że biegunka moze doprowadzić do porodu...jednak człowiek uczy się całe życie
justynaj
Fanka BB :)
dziewczyny odmeldowuję się do niedzieli, jadę na wakacje do lasu, to ostatni dzwonek, remont już zakończony trzeba kiedyś odpocząć
trzymajcie się i zaczekajcie na mnie jeszcze się nie sypcie, do listopada jeszcze kupa czasu 8) ;D :laugh:
pozdrawiam wszystkich Justyna
trzymajcie się i zaczekajcie na mnie jeszcze się nie sypcie, do listopada jeszcze kupa czasu 8) ;D :laugh:
pozdrawiam wszystkich Justyna
Pycha
mama Mai i Marty
Justynaj równiez zycze miłego odpoczynku.
Mi tez przydałby się jakis wypad za miasto.
Mi tez przydałby się jakis wypad za miasto.
reklama
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Witam wszystkie, "starych" i "nowych" listopadówki
Parę dni nie zaglądałam, a tutaj nowy październikowo-listopadowy dzieciaczek!
I są też prawie październikowo-listopadowe - Naturella, Almetka trzymajcie się
Parę dni nie zaglądałam, a tutaj nowy październikowo-listopadowy dzieciaczek!
I są też prawie październikowo-listopadowe - Naturella, Almetka trzymajcie się
Podziel się: